Recents in Beach

Σοκαριστική καταγγελία Ιγνατίου: Ποιοι θέλουν να κλείσει το Open – Τι λέει για τον Ιβάν Σαββίδη και αν είναι ή όχι πράκτορας του


 Ο Μιχάλης Ιγνατίου αναφέρεται και στον ιδιοκτήτη του Οpen (τον Ιβάν Σαββίδη) αναφέροντας:

Σε ότι με αφορά, ο ιδιοκτήτης του OPEN δεν με λογόκρινε ποτέ. Και επίσης γνωρίζει και ο ίδιος πόσο κακή είναι η γνώμη μου για το αυταρχικό καθεστώς της Ρωσίας. Το αν είναι «πράκτορας» η όχι του Βλαδίμηρου, ΔΕΝ αποδεικνύεται από το κανάλι του. Είναι το πιο ανεξάρτητο στον ελληνικό χώρο, προβάλλονται όλες οι απόψεις -ακούγονται και θέσεις με τις οποίες δεν συμφωνώ και αρκετές φορές αντέδρασα. Αλλά, πρέπει να ακούγονται όλες οι φωνές.


Επίσης ο Ιγνατίου αναφέρεται σε «συναδέλφους δημοσιογράφους να χαίρονται με την προοπτική ότι θα κλείσει το OPEN και δεκάδες συνάδελφοι τους, τεχνικοί και μέλη του υπόλοιπου προσωπικού, θα μείνουν άνεργοι».

Ο Ιγνατίου καταγγέλλει: «Κάποιοι εξ αυτών προκάλεσαν με την επιμονή τους δημοσιεύματα των ξένων μέσων ενημέρωσης τα οποία λένε για τον ιδιοκτήτη του OPEN τα γνωστά. Αυτοί έχουν εργαστεί κατά καιρούς με τα χειρότερα αφεντικά και έχουν προωθήσει τα παράνομα συμφέροντα τους».

periodista.gr 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">