Recents in Beach

Έργο WIFI4EU στο Δήμο Διδυμότειχου από τον όμιλο Euroaxes

 


Ολοκληρώθηκε, πριν από λίγες μέρες, το έργο Ανάπτυξη Ασύρματων Ευρυζωνικών δικτύων στο Δήμο Διδυμότειχου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Πρωτοβουλίας WiFi4EU από τον όμιλο Euroaxes. Πρόκειται για έργο εγκατάστασης δωρεάν σημείων ασύρματης πρόσβασης Wi-Fi σε δημόσιους χώρους, με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο Δήμος Διδυμότειχου προχώρησε στην εγκατάσταση κεραιών παροχής ασύρματου Wi-Fi, σε 10 γεωγραφικά σημεία: 

  1. Μεταξάδες - Δημοτικό Σχολείο 

  2. Ασπρονέρι - Πλατεία 

  3. Κυανή - Συνοικία Ρομά 

  4. ΔΕΥΑ Διδυμότειχου 

  5. Κεντρική Πλατεία Διδυμοτείχου 

  6. Γενικό Νοσοκομείο Διδυμότειχου 

  7. Δημοτικό Στάδιο Διδυμοτείχου 

  8. Κτήριο Αστυνομίας Διδυμοτείχου – Πλατεία Παναγίας Ελευθερώτριας 

  9. Πλατεία Ελληνοχωρίου 

  10. Κουφόβουνο 

Το ασύρματο δίκτυο που αναπτύχθηκε από την Euroaxes, σε συνεργασία με το Δήμο, δίνει την ευκαιρία στους δημότες και τους επισκέπτες του Δήμου Διδυμότειχου, να αξιοποιήσουν τις νέες τεχνολογίες, το internet και να αναπτύξουν την τοπική επιχειρηματικότητα, μέσω της απρόσκοπτης πρόσβασης στην νέα Ψηφιακή Εποχή.

Οδηγίες Σύνδεσης στο Δωρεάν Ασύρματο Δίκτυο του Δήμου Διδυμότειχου

Όταν ο χρήστης βρεθεί στην εμβέλεια ενός ασύρματου σημείου πρόσβασης του προγράμματος, θα εμφανιστεί στη συσκευή του (κινητό , laptop κλπ.) σχετική ειδοποίηση για σύνδεση στο ασύρματο δίκτυο WiFi με το όνομα «WiFi4EU».

Για τη σύνδεση στο ασύρματο δίκτυο WiFi4EU δεν απαιτούνται στοιχεία (πχ. username-password) καθώς η πρόσβαση είναι ελεύθερη.

Για τη χρήση όμως της υπηρεσίας, ο χρήστης θα πρέπει να συνδεθεί σε κάποιο περιηγητή (browser) (πχ. Chrome, Firefox, Microsoft Edge), να κάνει αποδοχή της Δήλωσης Αποποίησης Ευθυνών / Disclaimer και έπειτα Login.

 

Ο χρήστης αυτόματα θα μεταφερθεί στη προεπιλεγμένη αρχική σελίδα του περιηγητή του (ή στη προεπιλεγμένη σελίδα που έχει δηλώσει ο εκάστοτε Δήμος) και είναι έτοιμος για τη χρήση του ασυρμάτου δικτύου WiFi4EU.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">