Recents in Beach

ΟΙ «ΓΑΛΑΖΙΟΙ» ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΜΕ ΓΑΛΑΖΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΜΕ 70 % ΠΟΣΟΣΤΩΣΗ ΝΕΩΝ


 Μια ευχάριστη έκπληξη προέκυψε από τη χθεσινή συνεδρίαση του συντονιστικού της ΓΑΛΑΖΙΑΣ Ομάδας. Στις επόμενες εκλογές το 70% των υποψηφίων του ΓΑΛΑΖΙΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ θα είναι νέοι 25-40 ετών!

ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΝΕΟΛΑΙΟΙ ήδη συγκρότησαν την πρώτη επιτροπή πρωτοβουλίας 

Αυτονόητο είναι πως θα τηρηθεί και η ΠΟΣΟΣΤΩΣΗ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ που είναι επιβεβλημένη από την κοινωνία και θεσπισμένη απο τον  εκλογικό νόμο.

Αξίζει να υπογραμμιστεί ότι όπως έχουν διαπιστώσει τα στελέχη της ΓΑΛΑΖΙΑΣ πρωτοβουλίας απο ποιοτικές πραγματικές  έρευνες της κοινής γνώμης ενα ποσοστό ψήφων που θα κυμανθεί στις εθνικές εκλογές όποτε και αν αυτές γίνουν, στην διάρκεια των επόμενων μηνών της τάξης των 10 μέχρι και 17% μονάδων θα μοιραστούν στα κόμματα που κινούνται «περί τη ΝΔ».

Οι ΓΑΛΑΖΙΟΙ είναι απο τα σπλάχνα της ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΗΣ παράταξης κάποιοι εξ αυτών ιδρυτικα στελεχη και επί σειρά ετών Βουλευτές , Υπουργοί , μέλη του ανωτάτου πολιτικού συμβουλίου .

Ως εκ τούτου εκεί στοχεύουν και διεκδικούν την  «μερίδα του λέοντος»



Αυτά αναφέρουν όλες οι σοβαρές αναλύσεις των εταιρειών ερευνών της κοινής γνώμης και το Μαξίμου είναι σε γνώση αυτών, όπως και οι Αμερικανοί σύμβουλοι επικοινωνίας

Το ποσοστό αυτό εξάγεται από την υποχώρηση που θα έχει η ΝΔ και η οποία θα είναι στην καλύτερη περίπτωση θα αποσπάσει περί το 27% από το 39% που είχε λάβει το κόμμα στις προηγούμενες εκλογές.

Στην χειρότερη περίπτωση το ποσοστό της ΝΔ θα κυμανθεί «περί το 20%», εάν η ακρίβεια ,  το ρεύμα , η ανεργία , ο πληθωρισμός και η φτώχεια συνεχίσουν να βασανίζουν τα λαϊκά νοικοκυριά και τη νεολαία . Τότε τα γεγονοτα θα συμπιέσουν αυτό το ποσοστό και χαμηλότερα.

Η ακρίβεια , είναι καθοριστικός παράγοντας που εμπεδώθηκε το κλίμα δυσαρέσκειας. Διαλύει την οποιαδήποτε προσπάθεια «τεχνητής αναπνοής» της κυβέρνησης, όπως τα διάφορα κωμικά επιδόματα για των 10, 15 ή 18 ευρώ. 



Γιατί ακόμα και αυτά έχουν διάρκεια μίας ημέρας μόνο: Οι αυξήσεις σε όλα τα είδη το ρεύμα και τα καύσιμα  «κατατρώνε» το πενιχρό εισόδημα στις πρώτες δέκα μέρες του μήνα .

Μέσα σ’ αυτή την σκληρή κοινωνική πραγματικότητα οι ΓΑΛΑΖΙΟΙ έρχονται με μια δυνατή κοινωνική ατζέντα όπως επιβάλλει η συνείδηση και η παράδοση της λαϊκής κοινωνικής κεντροδεξιάς.

Εν τω μεταξύ όπως πληροφορούμαστε συμφώνησαν ΟΜΌΦΩΝΑ , εκτος απο τους αναγνωρίσιμους πολιτικούς  νεοι και νέες γυναίκες θα κυριαρχούν στα ΓΑΛΆΖΙΑ ψηφοδέλτια!

 

Μαζί τους θα «βάλει πλάτη» στην προσπάθεια ανανέωσης του πολιτικού σκηνικού και ένα ΜΠΑΡΟΥΤΟΚΑΠΝΙΣΜΕΝΟ , ΙΣΤΟΡΙΚΟ στέλεχος σε κάθε εκλογική περιφέρεια.

Αυτός /ο εκλογικός και οργανωτικός υποψήφιος/ θα έχει μεγάλη γνώση των προβλημάτων του νομού και θα είναι είτε εν ενεργεία Αυτοδιοικητικός, είτε πρώην βουλευτής, είτε εκπρόσωπος επαγγελματικών και κοινωνικών φορέων (Πολιτιστικές, περιβαλλοντικές, αθλητικές οργανώσεις κ.λπ.).

Ο σχεδιασμός των ΓΑΛΑΖΙΩΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ πρωην ΥΠΟΥΡΓΩΝ και κορυφαίων ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ της κεντροδεξιας παράταξης  περιλαμβάνει:

1) Εκδήλωση για την εξωτερική πολιτική και τα εθνικά  θέματα  στα μέσα Ιουνίου.

2) Εθνική Συνδιάσκεψη  με θέμα:  «Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ»  την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου, όπου πιθανολογείται να επικρατήσει ως όνομα του εκλογικου συνασπισμού «ΓΑΛΑΖΙΟΙ» 

3) Συνάντηση της ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ στις 2 Ιουνίου σε μεγάλο γνωστό ξενοδοχείο που βρίσκεται επι της οδού Συγγρου.

 4) Εθνική τηλεδιάσκεψη στις 28 Ιουνίου με τους επικεφαλής κάθε νομού της Ελλάδας  και κάθε χώρας όπου ζουν και θα ψηφίσουν για πρώτη φορά ομογενείς Έλληνες κάτοικοι εξωτερικού .

Τέλος,όπως προκύπτει από το πολιτικό ρεπορτάζ  θεωρούν ότι θα εχει εξαιρετικό ενδιαφέρον η δεύτερη δημόσια τοποθέτηση του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή .

Όπως έχει γίνει γνωστό ο Κώστας Καραμανλής θα μιλήσει σε ανοιχτή εκδήλωση της Παναθηναϊκής (Τετάρτη 1 Ιουνίου ,  6.30 μμ στο Μέγαρο Μουσικής) με θέμα «Ελλάδα και Ευρώπη στη δίνη μεγάλων αλλαγών».

Οι ΓΑΛΑΖΙΟΙ ήδη απέκτησαν έδρα και λειτουργούν - πρωί απόγευμα- γραφεία στην Αθήνα επι της οδού Πειραιώς

( στη πλ. Ομόνοιας) 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">