Recents in Beach

ΕΓΓΡΑΦΕΣ - ΕΠΑΝΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΥΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

 


Η Δ/νση Παιδικής Φροντίδας και Παιδείας του Δήμου Αλεξανδρούπολης σας ενημερώνει ότι η διαδικασία εγγραφών και επανεγγραφών στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου μας θα ξεκινήσει την 10/05/2022 και θα ολοκληρωθεί την 31/05/2022.

Αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες που μπορεί να ανακύψουν κατά την ιδιαίτερη αυτή χρονική συγκυρία και προκειμένου να διευκολυνθεί η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων σας ενημερώνουμε για τα εξής:

Μπορείτε να αποστέλλετε τις αιτήσεις που είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο του Δήμου μας μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είτε μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Βρεφονηπιακού της προτίμησή σας, είτε με συστημένη επιστολή στην ταχυδρομική του διεύθυνση. Αν αντιμετωπίζετε δυσκολία αποστολής της αίτησή σας μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με το Βρεφονηπιακό Σταθμό προκειμένου να κανονιστεί ένα εξατομικευμένο ραντεβού. Αιτήσεις με δικαιολογητικά εγγραφής και επανεγγραφής θα δίνονται και από τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου μας.

 

Σημείωση:

Θα θεωρούνται ολοκληρωμένες και θα εξετάζονται μόνο οι αιτήσεις που συνοδεύονται από όλα τα δικαιολογητικά συγκεντρωτικά.
 

Η  ΠΡΟΕΔΡΟΣ  Ν.Π.
  
ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ-
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ
ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
 
ΠΟΪΡΑΖΙΔΟΥ  ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
Σχετικά έγγραφα

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">