Recents in Beach

Οι Τούρκοι βγάζουν και το ΤΣΕΣΜΕ στο Αιγαίο με την Ελλάδα να αναμένει…τους συμμάχους της!

 


Οι Τούρκοι βγάζουν και το ΤΣΕΣΜΕ στο Αιγαίο! Κυκλοφόρησε ήδη η σχετική NAVTEX! Η κλιμάκωση στα ελληνοτουρκικά έρχεται πολύ πιο γρήγορα απ ΄  ότι ανέμενε η αιφνιδιασμένη κυβέρνηση που είχε μείνει στο «χαλβά από στραγάλι» της Κωνσταντινούπολης -κι όχι Ινσταμπούλ όπως τη λέει ο πρωθυπουργός- και στο χειροκρότημα του Κογκρέσου.

Το ΤΣΕΣΜΕ θα πλεύσει στην «καρδιά» του Αιγαίου και αναμένουμε την αντίδραση της ελληνικής κυβέρνησης. Το ΤΣΕΣΜΕ βγαίνει σήμερα και θα παραμείνει μέχρι τις 14 Ιουνίου στο Αιγαίο.

Κατά τ ΄ άλλα με μία σειρά άστοχων -τουλάχιστον- ενεργειών η Ελλάδα έχει απέναντι της χώρες με τις οποίες δεν είχε κανένα λόγο να καταστρέψει τις σχέσεις της. Τη Ρωσία που πάντα αποτελούσε -έστω και θεωρητικά- ένα αντίβαρο και το Ιράν που το 2016 τροφοδοτούσε την Ελλάδα με φθηνό πετρέλαιο. Όλα αυτά για να φανούμε απόλυτα συνεπείς στις ΗΠΑ που από το …κάστρο της Αλεξανδρούπολης έχουν στείλει αποβατικό σκάφος στην αποβατική άσκηση των Τούρκων EFES22 στη Σμύρνη!!!

Από την άλλη ο Γάλλος πρόεδρος Ε.Μακρόν μιλά με τον Ερντογάν και δε βρίσκει μία λέξη να πει για όσα απαράδεκτα διαπράττει η Τουρκία εναντίον της Ελλάδας. Κατά τ ΄  άλλα τον αναμένουμε να…πολεμήσει μαζί μας.

Δυστυχώς τα χειρότερα είναι μπροστά μας…

https://www.militaire.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">