Recents in Beach

Για την Αγία Πετρούπολη αναχώρησε ο πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ με επίσημη πρόσκληση για τους εορτασμούς της Νίκης κατά του Ναζισμού

  


Με επίσημη πρόσκληση αναχώρησε για την Αγία Πετρούπολη ο πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ, Βάκης Τσιομπανίδης, για να συμμετάσχει στις εορταστικές εκδηλώσεις για τη Νίκη κατά του Ναζισμού και του Φασισμού, όπως επίσης και για να πραγματοποιήσει σειρά συναντήσεων με Ρώσους αξιωματούχους.

            Ο πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ θα εκφράσει επίσης την υποστήριξη της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων προς τον ρωσικό λαό για την μάχη κατά του Ναζισμού και την προστασία των Ρώσων, οι οποίοι υπέστησαν καταδίωξη και δολοφονίες (όπως υπέστησαν και οι Έλληνες της Ουκρανίας) από τις ναζιστικές εγκληματικές ομάδες τύπου Τάγματος Αζόφ κλπ.    Ειδικότερα, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Επιτέλους μετά από πολλές αναβολές λόγω κορονοϊού ταξιδεύω προς την Ρωσία!!! Έχω την τεράστια τιμή ως πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ να είμαι ο μοναδικός Έλληνας πολιτικός που προσκλήθηκε από την ρωσική κυβέρνηση στον εορτασμό των 77 ετών από την μεγάλη Νίκη επί του Ναζισμού.

Θα υπάρξουν πολλές σοβαρές συναντήσεις αυτήν την εβδομάδα. Θα έχετε συνεχή ενημέρωση. Σε μια εποχή που οι βίζες προς εχθρικές για την Ρωσία χώρες δεν δίνονται ή δίνονται με το σταγονόμετρο, εμείς σε μία ημέρα είχαμε βίζα στα χέρια μας.

Γιατί εμείς είμαστε πραγματικά με την σωστή πλευρά της ιστορίας.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">