Recents in Beach

Νίκος Νικολόπουλος: Το κίβδηλο αφήγημα Μητσοτάκη


 Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρεται έλεγε η γιαγιά μου ή  ακόμα και ότι το θαύμα κρατάει …τρεις μέρες άντε τέσσερις το πολύ!!  Και να που το ίδιο συνέβη με τον «θρίαμβο» του Μητσοτάκη και των κολαούζων του , που πριν καν φύγει από τις ΗΠΑ μετατράπηκε σε πανωλεθρία!

Ο πρωθυπουργός δήλωσε στις ΗΠΑ ότι η κυβέρνηση προασπίζει ελληνική κυριαρχία, συμπεριλαμβανομένων και  των υπερπτήσεων και να όμως που την ίδια  ημέρα πριν λαλήσει τρις ο πετεινός η Τουρκία επί 72 ώρες παραβίαζε την ελληνική κυριαρχία διαψεύδοντας τον ολίγιστο Μητσοτάκη που διακρίνεται σταθερά, από διπλωματική αφέλεια! 

Τα χειροκροτήματα αποδείχτηκαν ότι δεν είχαν κανένα αντίκρισμα. Οι δηλώσεις της προέδρου της Βουλής των αντιπροσώπων κυρίας Νάνσυ Πελόζι που διαβάσαμε με πηχυαίους τίτλους στα πρωτοσέλιδα των κυβερνητικών εφημερίδων ήταν τελικά αέρας κοπανιστός μιας και «το έμπρακτο βήμα που δεσμεύτηκε  ότι θα κάνει η Αμερική για την Εθνική ασφάλεια της Ελλάδος» αποδείχθηκε πως ήταν μια ακόμα ΕΓΓΥΗΣΗ ΧΩΡΙΣ  ΑΝΤΙΚΡΙΣΜΑ. 

Είναι πλέον φανερό ότι έχουν καταλάβει οι Αμερικάνοι , όπως οι Ευρωπαίοι , οι Νατοϊκοί αλλά δυστυχώς και οι Τούρκοι ότι φθάνουν τα παλαμάκια σε κάποιον που ως πρωθυπουργός της χώρας μας  δεν  μπορεί να κουβαλήσει την Ελλάδα στη πλάτη του αλλά μόνο τα παιδικά του βιώματα της οικογενειακής απόρριψης!

Τις προηγούμενες ημέρες στην Ουάσιγκτον αποδείχθηκε περίτρανα ότι φθάνουν σ’ έναν  αλαζόνα, οι κολακείες, τα ψεύτικα γλυκόλογα και τα χτυπήματα στην πλάτη. Αρκείται ένας παροδικός- περαστικός Πρωθυπουργός  σε επικοινωνιακούς θριάμβους χωρίς να πολυσκοτίζεται για το ουσιαστικό αντίκρισμα των συνομιλιών του.  Άλλωστε ποια είναι η ουσία της αληθινής αγάπης για τη πατρίδα  μπροστά σε τόσες τιμές, τόσες φωτογραφίες, τόση λάμψη και βέβαια και σε τόσες επικερδείς και άκοπες «δουλειές με φούντες» που κλείσθηκαν  στον Λευκό Οίκο πίσω από τις πλάτες του Ελληνικού λαού;

Δεν πρέπει όμως  και εμείς να γκρινιάζουμε…  Τον ξέραμε … «τοιούτος υμιν έπρεπε Πρωθυπουργός …» 

¨

Και ναι δυστυχώς έχουμε πρωθυπουργό ο οποίος απέκρυπτε τις πρωτοφανείς  προκλήσεις της Τουρκίας όσο αυτός ήταν στις ΗΠΑ , για να μην χαλάσει η φιέστα μιας και θα έπρεπε να μας προκαλούνται «ρίγη συγκίνησης και Εθνικής υπερηφάνειας» στο να ακούμε την ΕΡΤ να μεταδίδει  μέρα –νύκτα τα χειροκροτήματα στον Κυριάκο «μας» από την Πελόζι και την Καμάλα…


Έχουμε πρωθυπουργό που η εξωτερική πολιτική της πατρίδας μας διεξάγεται με βάση το αφήγημα του Σημιτο-ποταμίσιου ΕΛΙΑΜΕΠ. Έναν ΕΛΙΑΜΕΠ που αποδομεί τα ιδανικά και τις αξίες του έθνους και καλλιεργεί θεωρίες αναθεωρητισμού της ελληνικής ιστορίας και των εθνικών μας θεμάτων. Οι εθνομηδενιστές της ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ έχουν πάρει τα ηνία της κυβέρνησης Μητσοτάκη και αυτοί  χαράζουν επί της ουσίας την εξωτερική πολιτική της χώρας.

 

Έχουμε πρωθυπουργό που λίγες ώρες μετά την συνομιλία του με τον υπέργηρο Πλανητάρχη, μετά την «ιστορική» ανιστόρητη  ομιλία του στο αμερικανικό κογκρέσο καθώς και τις «υψηλές συναντήσεις οι Τούρκοι με θράσος, αμφισβήτησαν ευθέως και «εν τω άμα» την σοβαρότητα των Ελληνοαμερικανικών υποτιθέμενων συμφωνιών και μας επιτέθηκαν , παραβιάζοντας την κυριαρχία της Ελλάδος με δυο πολεμικά F-16 που τα έστειλαν 2,5 ν.μ. κοντά στην Αλεξανδρούπολη…


Έχουμε πρωθυπουργό που αντί να απαιτήσει από τις ΗΠΑ να παρέμβουν άμεσα αυτός ο επηρμένος, επί δυο μέρες το έκρυβε από τους πάντες και μάλιστα δεν επέτρεψε στο ΓΕΕΘΑ όχι να καταρρίψει τα Τουρκικά μαχητικά , αλλά ούτε καν να ανακοινώσει το παραμικρό στο λαό και στη διεθνή κοινωνία για την μεγάλη τουρκική πρόκληση!  Γιατί όμως να το κάνει; Για να χαλάσει το πανηγύρι που είχε στήσει το σύστημα των μπουκωμένων ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ;


Έχουμε Πρωθυπουργό ο οποίος  τρέμοντας το casus belli των Τούρκων δεν τολμά να πάει στα 12 ν.μ. την κυριαρχία μας στο Αιγαίο , όπως προβλέπουν οι διεθνείς συμβάσεις .


Έχουμε Πρωθυπουργό που εκτός από την μετατροπή όλης της Ελλάδας σε Αμερικανική βάση με ότι αυτό σημαίνει ,μεθοδεύει να αναθέσει τις διαφορές (που τέτοιες θα έπρεπε να υπάρχουν μόνο για την Τουρκία), στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, όπως χρόνια τώρα θέλουν οι πολιτικοί του εθνομηδενιστικου τόξου καθώς  και πολλά άλλα παρόμοια που αξιώνει η ΝΕΑ ΤΑΞΗ της ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ .


Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες όμως και μπροστάρηδες εμείς οι ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ δεν πρόκειται να τον αφήσουμε να παραδοθεί το μισό Αιγαίο και ελληνικά νησιά στον ψευτοσουλτάνο… Δεν θα εγκαταλείψουμε ούτε χιλιοστό γης αέρα θάλασσας και ούτε θα προδώσουμε τους αγώνες των προγόνων μας. Δεν θα παραδώσουμε μικρότερη Ελλάδα στις ερχόμενες γενιές των ελλήνων για να βολευτούμε με μια ειρήνη που θα πρέπει να συντηρείται με διαρκείς ταπεινώσεις και εθνικές υποχωρήσεις στις εκάστοτε βουλιμικές διαθέσεις του βάρβαρου Οθωμανού γείτονα, σφαγέα εκατομμυρίων Ελλήνων Ποντίων, Αρμενίων και Κούρδων! 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">