Recents in Beach

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΔΑΒΗΣ: ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗ

 



        Θυμάστε τα τρία "θεατράκια" της Δημοτικής Αρχής πριν 20 μήνες με πρωταγωνιστή τον πρώην αντιδήμαρχο επί παντός επιστητού και συμπρωταγωνιστή τον δήμαρχο Σουφλίου, με κοινό θέμα των 3 θεατρικών παραστάσεων: περί δήθεν (τάχα) κλεισίματος του στρατοπέδου στον Προβατώνα;

     Θεατράκι Νο1: 25 Σεπτ. 2020, έξω από το εμπορικό επιμελητήριο Αλεξανδρούπολης, συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά την επίσκεψη της Ντόρας Μπακογιάννη ως Προέδρου της Διακομματικής Επιτροπής για την ανάπτυξη της Θράκης και αποστομωτική απάντηση της Προέδρου: "δεν είστε οι μεγάλοι ειδικοί".

    Θεατράκι Νο2: 11 Οκτ. 2020 στον Προβατώνα, συγκέντρωση διαμαρτυρίας. Διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων.

     Θεατράκι Νο3: 17 Οκτ. 2020 στις Φέρες, κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, όπου μιλούσαν στον Πρωθυπουργό, στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας και στον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, (μπροστά στις κάμερες) με τραμπουκικό, απαξιωτικό, ειρωνικό και ανεύθυνο τρόπο και έθεταν ανύπαρκτο θέμα εθνικής ασφάλειας και ζήτημα άμυνας της χώρας, περί δήθεν (τάχα) κλεισίματος του στρατοπέδου στον Προβατώνα και απειλώντας, ότι οι επόμενες συγκεντρώσεις δεν θα είναι ειρηνικές!

    Και ρωτάμε εύλογα 20 μήνες μετά: Είδατε εσείς, να έκλεισε κανένα στρατόπεδο στον Προβατώνα;

    Εκείνη την περίοδο, εντός και εκτός Δημοτικού Συμβουλίου, γραπτά, τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά, είχα τονίσει με τον πιο καταφατικό τρόπο:
"το στρατόπεδο στον Προβατώνα δεν πρόκειται να κλείσει, θέμα κλεισίματος στρατοπέδου δεν υφίσταται, είναι ζήτημα εκ των ων ούκ άνευ, η Δημοτική Αρχή άδικα αναστατώνει και ξεσηκώνει τον κόσμο".

      Λοιπόν:

Μην τους πιστεύετε. Αναστατώνουν και ξεσηκώνουν τον κόσμο, λέγοντας ψέματα! Προσπαθούν να καλύψουν το ανύπαρκτο και καταστροφικό τους έργο, διοργανώνοντας φιέστες. Αγοράζουν χρόνο.       



Απόστολος Δαβής

Δημοτικός Σύμβουλος Σουφλίου


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">