Recents in Beach

Αυτή είναι η νέα νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ του Έβρου - Δήλωση Παύλου Γερουλάνου

 


Πάνω από το 90% όσων ψήφισαν στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, επέλεξαν να επιστρέψει το ιστορικό σύμβολο και το κόμμα να λέγεται πλέον ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ κι όχι ΚΙΝΑΛ.

Στον Έβρο, η νέα νομαρχιακή αποτελείται από τους:
1. APXONTAKHΣ IΩANNHΣ: 506
2. ΠOIPAZIΔOY AΛEΞANΔPA: 408
3. ΦΩTIAΔHΣ ΔHMOΣΘENHΣ: 392
4. MAPAZIΔHΣ ΠOΛYXPONHΣ: 346
5. ΦYΛΛAPIΔHΣ ZHΣHΣ: 338
6. TΣOMΠANIΔHΣ IΩANNHΣ: 326
7. ΓPHΓOPAINAΣ EYΣTPATIOΣ: 315
8. MΠAKAΛAKHΣ KΩNΣTANTINOΣ: 287
9. MΠITZEKA MAPΘA: 242
10. KAPAMHTPOY ΣTEΛΛA: 109
11. ΣIKΛAΦIΔOY ΠAPAΣKEYH: 93

Δήλωση Παύλου Γερουλάνου για τη μεγάλη συμμετοχή στις εκλογές της 8ης Μαΐου. 

Την Κυριακή 8 Μαΐου, στις εκλογές για την ανάδειξη συνέδρων, νομαρχιακών και δημοτικών επιτροπών, η κοινωνία έδειξε ότι είναι ακόμα εδώ, μαζί μας, έτοιμη για τη μεγάλη αλλαγή.

 

Ο κόσμος αγκαλιάζει μέρα με τη μέρα το ΠΑΣΟΚ.

 

Η εντυπωσιακή συμμετοχή – παρά τα σημαντικά οργανωτικά προβλήματα που παρουσιάστηκαν – δημιουργεί εκτός από τον εύλογο ενθουσιασμό, μία μεγάλη ευθύνη. Ευθύνη απέναντι στην ιστορία της παράταξής μας. Ευθύνη απέναντι στο μέλλον της πατρίδας.

 

Οφείλουμε να ανταποκριθούμε με σοβαρότητα και όραμα. Να μετατρέψουμε τις αρχές και τις αξίες πάνω στις οποίες οικοδομήθηκε το ΠΑΣΟΚ σε θέσεις και προτάσεις για το σήμερα και το αύριο.

 

Να φέρουμε στον δημόσιο διάλογο τις τολμηρές, ρηξικέλευθες, δυναμικές, προοδευτικές μεταρρυθμίσεις, που έχει ανάγκη ο τόπος για να φύγει με ταχύτητα και κυρίως με κοινωνική δικαιοσύνη προς τα εμπρός.

 

Το συνέδριο που έρχεται είναι η ιστορική ευκαιρία μας να το πετύχουμε. Έτσι θα καταφέρουμε να εκφράσουμε όλες τις προοδευτικές Ελληνίδες και Έλληνες. Να γίνουμε ξανά δύναμη αλλαγής και ελπίδας.

 

Συγχαρητήρια σε όσους εκλέχθηκαν και σε όσους συμμετείχαν, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους έμειναν για ώρα στις ουρές. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε μαζί, από τη βάση, για την ολική επαναφορά της προοδευτικής παράταξης.

 

Καλημέρα Ήλιε!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">