Recents in Beach

Ο υπουργός προστασίας του πολίτη στο Διδυμότειχο

 


Δελτίου Τύπου δήμου Διδυμοτείχου 

Την Κυριακή (29/5) ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Παναγιώτης (Τάκης) Θεοδωρικάκος επισκέφτηκε το Διδυμότειχο και συγκεκρίμενα την Σχολή Δοκίμων Αστυφυλάκων Διδ/χου συνοδευόμενος από τον Υφυπουργό κ. Οικονόμου , τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ κ. Σκούμα παρουσία του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή ΑΜΘ κ. Συριτούδη και της Διοικήτριας της Σχολής κ. Αναστασίας Πουρναρά. 

Ο Δήμαρχος κ. Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου αφού τους υποδέχτηκε , εξέφρασε τόσο στον ίδιο τον Υπουργό όσο και στους αξιότιμους συνεργάτες του  θερμές ευχαριστίες για το ενδιαφέρον των ίδιων και της Ελληνικής Κυβέρνησης σχετικά με την υλοποίηση του σκοπευτηρίου διότι θα αποτελέσει σημαντικό παράγοντα για τον μέλλον της πόλης μας . 




Η επίσκεψη  του Υπουργού χαρακτηρίζεται ως προάγγελος θετικών ειδήσεων και εξελίξεων διότι η υλοποίηση του σκοπευτηρίου θα επιφέρει : α) Αναβάθμιση των υποδομών της Σχολής με απότερο στόχο την διεκδίκηση εκπαίδευσης του Οργανισμού Ευρωπαικής Συνοριακής  και Ακτοφυλακής ( FRONTEX) β) Διεξαγωγή επίσημων αγώνων πανελλήνιας αλλά και διεθνούς εμβέλειας και γ) Δημιουργία Συλλόγων σε τοπικό επιπέδο αντίστοιχου ενδιαφέροντος. 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">