Recents in Beach

Συνάντηση ΔΣ Ένωσης Πολιτιστικών Φορέων Έβρου [ΕΠΟΦΕ] με τον Βουλευτή Έβρου Σταύρο Κελέτση


 Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Πολιτιστικών Φορέων Έβρου [ΕΠΟΦΕ] σε συνάντηση εργασίας με τον Βουλευτή Έβρου Σταύρο Κελέτση.


Η δράση δηλώνει τις προτεραιότητες! Με κινητήριο δύναμη το όφελος των συλλόγων μας, στο πλαίσιο του μεθοδικού σχεδιασμού μας προς το σκοπό αυτό, το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Πολιτιστικών Φορέων Έβρου [Ε.ΠΟ.Φ.Ε.] πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τον Βουλευτή Έβρου κ. Σταύρο Κελέτση, τον οποίο ευχαριστούμε εγκάρδια για τη σθεναρή υποστήριξη του στο φορέα μας.


Ο κ. Κελέτσης αρχικώς, αφού συνεχάρη θερμά τα μέλη του νεοεκλεγέντος συμβουλίου μας, υπογράμμισε την ουσιαστική αρωγή εκ μέρους του, τόσο των στοχευμένων προτεραιοτήτων του συμβουλίου μας με στόχο την ενίσχυση του έργου του φορέα μας, όσο και την προώθηση καίριων ζητημάτων που του παραθέσαμε λεπτομερώς και αφορούν τους πολιτιστικούς συλλόγους του τόπου μας, με την παράλληλη προώθηση τους στα συναρμόδια υπουργεία και αρχές (δημιουργία εκ του υπουργείου Πολιτισμού ειδικής πολιτιστικής αναγνώρισης στους ενεργούς πολιτιστικούς συλλόγους, επιχορηγήσεις πολιτιστικών συλλόγων βάσει αντικειμενικών κριτηρίων, απλοποίηση των διαδικασιών παροχής φοροαπαλλαγής στους πολιτιστικούς συλλόγους από την Εφορία για τις δράσεις τους, ανεύρεση οριστικής και δίκαιης λύσης του ανακύπτοντος προβλήματος εξαιτίας του ετεροχρονισμένου ελέγχου πολιτιστικών συλλόγων από το Ελεγκτικό Συνέδριο κα).


Η παραγωγική συνάντηση με τον κ. Βουλευτή χαρακτηρίστηκε από την κατανόηση και τη γνώση των θεμάτων, καθώς και τη συμφωνία για την από κοινού συνεργασία προς ανάδειξη του πολιτιστικού πλούτου της περιοχής, με κοινωνικό και οικονομικό αντίκτυπο για την τοπική κοινωνία.


Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ. της Ε.ΠΟ.Φ.Ε.


Κελεμίδης Δημήτρης, Πρόεδρος

Τάκας Ιωάννης, Αντιπρόεδρος Διοικητικού 

Στράτος Αθανάσιος, Αντιπρόεδρος Οικονομικού 

Γιαλαματζής Γεώργιος, Αντιπρόεδρος Συλλόγων Βορείου Έβρου

Δούκογλου Φωτεινή, Γενική Γραμματέας 

Πανταζίδου Ουρανία, Ταμίας, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων & Τύπου

Μπαρμπαγιάννη Χριστίνα, Έφορος Εκδηλώσεων & Δράσεων

Αδαμίδου Μαρία, Έφορος Υλικού

Τσάκας Δημήτριος, Μέλος

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">