Recents in Beach

Η ταλαντούχα και κορυφαία στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα κολυμβήτρια, Όλγα Στούρα στον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης



Την ταλαντούχα και πολλά υποσχόμενη κολυμβήτρια του ΟΦΘΑ, Όλγα Στούρα υποδέχτηκε σήμερα στο γραφείο του ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης.

Με δύο ασημένια μετάλλια η Όλγα Στούρα επέστρεψε πρόσφατα από τη Νορμανδία όπου συμμετείχε στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα για αθλητές και αθλήτριες που είναι μαθητές και μαθήτριες Λυκείου.

Ο δήμαρχος συνεχάρη τη νεαρή αθλήτρια και τον προπονητή της Γιώργο Τυλιγαδά που τη συνόδευε, όχι μόνο για τις διακρίσεις που απέσπασε κατά τη συμμετοχή της στη Γυμνασιάδα αλλά κυρίως για την επιμονή της και τη σκληρή δουλειά που καταβάλλει, καθώς η καθημερινότητά της περιλαμβάνει πολλές ώρες προπόνησης αλλά και μελέτη. Η Όλγα μόλις τελείωσε τη Β’ Λυκείου και οι στόχοι της εκτός από τη διάκρισή της στην 8άδα του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων που θα γίνει στη Ρουμανία, περιλαμβάνουν και την εισαγωγή της στο Πολυτεχνείο.
Η ίδια ευχαρίστησε τον δήμαρχο για την πρόσκληση και την ευκαιρία που είχε να συνομιλήσουν από κοντά, τονίζοντας ότι «τα νέα παιδιά δεν πρέπει να σταματήσουν να ονειρεύονται. Με την κατάλληλη στήριξη και πολλή δουλειά όλα είναι κατορθωτά!»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">