Recents in Beach

Πόλεμος & Ειρήνη - " Δεν υπάρχει μεγαλείο εκεί που η απλότητα, η καλοσύνη και η αλήθεια απουσιάζουν" – Leo Tolstoi

                                                                   


   Πρόσκληση 

Economic Forum of Thrace, 25 & 26 Ιουνίου 2022, Σαμοθράκη 

Με το σύνθημα «Aκυρώστε το Μίσος», #cancelhate σας προσκαλούμε στη Σαμοθράκη για  το Οικονομικό Φόρουμ Θράκης, το οποίο επιστρέφει έπειτα από ένα απαραίτητο διάλειμμα για  την περάτωση των εργασιών της μόνιμης κατοικίας του, στην Παλαιόπολη Σαμοθράκης και  την «Αυλή της Αρσινόης».  

Στο φετινό Οικονομικό Φόρουμ Θράκης θα διεξαχθεί μία ημερίδα συζητήσεων στις 25 Ιουνίου με κεντρικό Ομιλητή και τιμώμενο Πρόσωπο τον τέως Εξοχότατο Προέδρο της Δημοκρατίας  Κυρίο Προκοπή Παυλόπουλο. Ο τίτλος της ομιλίας του είναι: 

Η αμυντική θωράκιση των Ελληνικών νησιών του Αιγαίου κατά το Διεθνές και το Ευρωπαϊκό  Δίκαιο 

Στις 26 Ιουνίου θα διεξαχθεί ανοιχτή συζήτηση σε πάνελ με θέμα:  

“Is this a man’s world? Μία συζήτηση για το αν η απουσία της θηλυκής ηγεσίας σε επίπεδο  κρατών κρατά τον κόσμο σε σταθερό μοτίβο". 

Το απόγευμα θα κάνει πρεμιέρα το πρώτο Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής Σαμοθράκης,  Classical Samothrace 2022. Η Drop Down Community ορχήστρα της Βουλγαρίας θα τιμήσει  τους προσκεκλημένους με ερμηνευτές παγκόσμιας εμβέλειας. Η μουσική ενώνει δεν διαιρεί, η  μουσική είναι αγάπη. 

Αυλή της Αρσινόης | Είσοδος 8 μ.μ. - Έναρξη 8.30 μ.μ. – Τιμή Εισόδου 7€ Αναλυτικό πρόγραμμα συζητήσεων και εκδηλώσεων στο economicforumofthrace.org Πληροφορίες: info@economicforumofthrace.org 

Με εκτίμηση 

Κατερίνα Καραγιάννη, Πρόεδρος του EFT


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">