Recents in Beach

ΓΑΛΑΖΙΟΙ» ΜΑΖΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ 50 χιλ. ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ Ο αντιπρόεδρος της «ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ» Λεωνίδας Στάμος υποψήφιος βουλευτής Αθήνας

 

Σε εκλογική ετοιμότητα βρίσκονται οι «ΓΑΛΑΖΙΟΙ» πρωην ΛΟΧΑΓΟΙ της Ν.Δ

Νικολόπουλος και Τσιτουρίδης, προκειμένου να προλάβουν  να έρθουν σε επαφή σε κάθε εκλογική περιφέρεια της Ελλάδας και της δεύτερης ΕΛΛΑΔΑΣ… δηλαδη την ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ, με όλες και όλους τους αποστασιοποιημένους  απο την πάλαι ποτέ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΗ Ν.Δ. 

Ο Νίκος Καραχάλιος βρίσκεται στη ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ και έχει αναλάβει την ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ του νέου πολιτικού σχηματισμού ΓΑΛΑΖΙΟΙ ,  αφού αυτός υπήρξε ο ΓΚΟΥΡΟΥ όλων των πετυχημένων πολιτικών εκστρατειών του Κώστα Καραμανλή. 

Ο Νίκος Καραχάλιος τονίζει ότι η επιτυχία θα κριθεί από την αξιολόγηση του κυβερνητικού έργου και απο την ΒΟΥΒΗ ΣΙΩΠΗΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ … Χαρακτηριστικά τονίζει : « Από μόνος του ο χρόνος αυτός είναι υπερεπαρκής για να συσσωρεύσει αρνητικά «υπόγεια ρεύματα». Οι δεξαμενές της δυσαρέσκειας είναι προς το παρόν αδιαμόρφωτες σε κοινωνικό επίπεδο και πολιτική/κομματική έκφραση. Υπάρχουν όμως 3 μεγάλες κρίσεις εν εξελίξει οι οποίες έχουν οδηγήσει σε μεγάλες ρήξεις εξαιτίας ρήξης χωρίς εκφραστή! α) Covid – εμβόλια, β) Εθνικά – Ελληνοτουρκικά και γ) ακρίβεια / ενεργειακή κρίση. Γι’ αυτό και επειδή η πολιτική απεχθάνεται το κενό, αναμένονται εξελίξεις…» Νύχτα μέρα ταυτόχρονα δουλεύει και  μια ομάδα πρώην Υπουργών των Καραμανλή Σαμαρά , οι οποιοι  πυρετωδώς καταρτίζουν  τα ψηφοδέλτια της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ για την «ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» .

Ο Νικος Νικολόπουλος σε ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ του μεταξύ άλλων αποκαλυψε:  «Οι επαφές μας με αρκετά μικρά κόμματα και κινήσεις του κοινωνικού πατριωτικού χώρου, έχουν ξεκινήσει ήδη από την άνοιξη και έφεραν καλά αποτελέσματα.

Το ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ κομμα, η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ , οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΕΣ, οι ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ και η ΣΥΜΜΑΧΙΑ « ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ και το ΛΑΟ» είναι κόμματα που έχουν πάρει μερος σε ΕΘΝΙΚΕΣ εκλογές καθως και σε ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ και έχουν μετρήσει την απήχηση τους στις κάλπες ! 

Και συνέχισε λέγοντας ότι περιμένουμε να καταλήξουμε σε συμφωνίες με νεανικά σχήματα καθως και με μαζικά κινήματα. 

Αξίζει να αναφερθεί ότι το κίνημα δανειοληπτών έδωσε την έγκριση του στον Αντιπρόεδρο του Λεωνιδα Σταμο να ειναι υπ. Βουλευτης στην Αθήνα .

Ο Λεωνίδας Στάμος έχει υπερασπιστεί χιλιάδες κατατρεγμένους απο τις Τράπεζες και τα ξενα  funds και τώρα θέλει μέσα από το Κοινοβούλιο να δώσει τις πρέπουσες σωτηρίες νομοθετικές λύσεις που έχει επεξεργαστεί η ΥΠΕΡΒΑΣΗ!

ΔΗΛΩΣΗ ΛΕΩΝΙΔΑ ΣΤΑΜΟΥ

«Η δική μου συμμετοχή στους «ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ» είναι πρωτίστως συμβολική, υπό την έννοια ότι ανοίγει τον δρόμο της επίσημης, θεσμικής στήριξης της «Υπέρβασης» και των χιλιάδων μελών και φίλων της, εντός και εκτός Ελλάδας, στο νέο αυτό πολιτικό φορέα, ενώ ταυτόχρονα σηματοδοτεί και την έλευση στους «Γαλάζιους» πολλών ακόμη προσχωρήσεων και υποψηφιοτήτων, από τους πρωταγωνιστές της πρώτης γραμμής, μέχρι τους μαχητές των μετόπισθεν του σωματείου μας. 

  Ο Λεωνίδας Στάμος στο τηλεοπτικό κανάλι Ytv στη σημερινή του εκπομπή μεταξύ άλλων είπε: «Σήμερα, λοιπόν, μετά από 9 ολόκληρα χρόνια, στην διάρκεια των οποίων ο αγώνας της «Υπέρβασης» κόντρα στην τραπεζική αυθαιρεσία δικαιώνεται καθημερινά  στην κοινωνία και στα δικαστήρια όλης της χώρας, ήρθε επιτέλους το πλήρωμα του χρόνου και βρέθηκε ο νέος πολιτικός φορέας των «Γαλάζιων», που τόλμησε να υιοθετήσει, μέχρι κεραίας, αυτούσια την πρόταση της «Υπέρβασης» για το ιδιωτικό χρέος νοικοκυριών και επιχειρήσεων. Έτσι, λοιπόν, στο πλαίσιο αυτό, με ομόφωνη απόφαση της διοικούσας επιτροπής της «Υπέρβασης», αποφασίσαμε το σωματείο μας να στηρίξει δυναμικά τους «Γαλάζιους», με πρώτη, συμβολική κίνηση, την δική μου, προσωπική συμμετοχή, ως Αντιπροέδρου της «Υπέρβασης», στο οργανωτικό σχήμα και στα ψηφοδέλτια του νέου αυτού πολιτικού φορέα, που τολμώντας να υιοθετήσει τις ιδρυτικές αρχές της «Υπέρβασης» για το τραπεζικό σύστημα και το ιδιωτικό χρέος, αποδεικνύει στην πράξη ότι δεν έχει δουλείες, εξαρτήσεις και διαμαρτυρημένα πολιτικά γραμμάτια, όπως, δυστυχώς, έχει το σύνολο του ελληνικού πολιτικού συστήματος, από την άκρα αριστερά, μέχρι την άκρα δεξιά.»

Εξάλλου ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ο καθηγητης Νίκος Βασιλειαδης προλόγισε τον «ερχομό πρωην υπουργών και βουλευτών της ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ και λοιπών ηχηρών ονομάτων που πλέον “κλειδώνουν”, έτσι ώστε το ΝΈΟ κόμμα και οι υποψήφιοι του, να είμαστε έτοιμοι για τις προαναγγελθείσες , λίαν  πιθανές πρόωρες εκλογές» και εμφατικα τόνισε : «Ετοιμαζόμαστε  για όλα τα ενδεχόμενα και κυρίως  το ενδιαφέρον μας αυτες τις ημέρες έχει επικεντρωθεί γύρω από το ποια εξωκοινοβουλευτικά στελέχη θα συμπεριλάβουμε στα ψηφοδέλτια.»

Ο Σάββας Τσιτουρίδης σε τηλεοπτικό σταθμο μίλησε για τα κριτήρια που έχουν συμφωνηθεί απο το ΕΘΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.

« Οι ΓΑΛΑΖΙΟΙ υποψήφιοι πρέπει να  έχουν μια καθαρή δημοκρατική , πατριωτικη διαδρομή με κοινωνική πρόσφορα. Επιδιώκουμε  σε συνδυασμό με την αναγνωρισιμότητα αυτών των προσωπικοτήτων να προβάλλουμε και τα ΝΙΑΤΑ. 

Αποφασίσαμε τα ΓΑΛΑΖΙΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ  κατα 70% να τα καταρτισουν ΝΕΕΣ και ΝΕΟΙ με όρεξη για δουλεια και προσφορά στη κοινωνία .

Η συμμετοχή τους στα ψηφοδέλτια θα τιμηθεί  απο τον ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ, που θέλει την ΑΝΑΝΕΩΣΗ και ψαχνει «με το φανάρι του Διογένη» για πολιτικούς με ξεκάθαρο ΑΞΙΑΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΖΩΗΣ.

Την οργάνωση της ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΓΕΝΙΑΣ έχουν αναλάβει : Χριστίνα Τσίγκα νέα ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ , εργάζεται στο κλάδο της μόδας και είναι Πρόεδρος της Χριστιανοδημοκρατικής νεολαία Ελλάδος .

 

 

Η Παρασκευή – Εβίτα Καρανικολάου που είναι πτυχιούχος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων, της Σχολής Διοικητικών, Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών, του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, με εξειδίκευση στους τομείς Εμπορίας, Διαφήμισης και Μάρκετινγκ,ενώ εδώ και μια 15ετία- είναι μέλος Εθελοντικών Οργανώσεων Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Παράλληλα, δραστηριοποιείται εθελοντικά στους τομείς της αστικής αναζωογόνησης και περιβαλλοντικής προστασίας, της βοήθειας, περίθαλψης και προστασίας των αδέσποτων ζώων.

Το γενικό πρόσταγμα στα ΑΜΥΝΤΙΚΑ έχουν ένας γνωστός απο τις δημόσιες παρεμβασεις του Στρατηγός και δυο εα αξιωματικοί της Πολεμικής αεροπορίας και του Ναυτικού.

Στην ΓΑΛΑΖΙΑ ηγετική ομάδα επίσης  βρίσκονται γνωστά στελέχη ,απο το παλιότερα εμφανισθεν  ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ , σε μία κίνηση με προφανή συμβολισμό και λόγω της έντασης με Τουρκία, αλλά και με στόχο το ακροατήριο της “πατριωτικής δεξιάς” .

Πρώτος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας βολιδοσκοπείται ένας εκ των νεότερων Ελληνο-αμερικανών μεγαλοεπιχειρηματιών, ο οποίος είχε συμβάλει τα μέγιστα στην επιτυχία των ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΩΝ για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ εναντίον της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών. Όπως έγραψε το ενημερωτικό site Pronews οι δημοσκοπήσεις αφήνουν περιθώριο μέχρι και 15% εφοσον οι ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΙ συμβολίζουν ΑΞΙΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΠΙΣΤΗ ΦΡΕΣΚΑΔΑ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΛΜΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ώστε να πάει Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ. 

Τις επόμενες ημέρες πάντως οπως δηλώνουν οι ΓΑΛΑΖΙΟΙ επιτελείς « θα υπάρχουμε με γαλάζιο φόντο κ δείχνουμε και κεντροδεξιά»

Η Δημητρα Αλεξανδροπούλου εκτός από την ευθύνη της επαφής και της ενημέρωσης  των νεολαιίστικων οργανώσεων, έχει αναλάβει και το σημαντικό πόστο του γραφείου της ενημέρωσης των περιφερειακών ΜΜΕ .

 

 

Η Δήμητρα Αλεξανδροπούλου ήταν η πρώτη σε σταυρους του ψηφοδελτίου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στο νομό της Αιτωλοακαρνανίας .

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">