Recents in Beach

Η Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης», η Ελένη Βιτάλη, η Γλυκερία, η Μαίρη Χρονοπούλου και ο Άγγελος Θεοδωράκης στην Αλεξανδρούπολη


 Η Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης», η Ελένη Βιτάλη, η Γλυκερία, η Μαίρη Χρονοπούλου και ο Άγγελος Θεοδωράκης,

συναντώνται για να ζωντανέψουν τον Μίκη!


«Ελπίζω όλη η Θράκη να ανταποκριθεί στο κάλεσμά μας και όλοι μαζί να τραγουδήσουμε βροντοφωνάζοντας, κοινό και καλλιτέχνες, για να μας ακούσει ο πατερούλης μου από ψηλά και να χαμογελά ευτυχισμένος!».

Αθήνα, 15/6/2022 -  Μαργαρίτα Θεοδωράκη


Τη ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ στις 9 το βράδυ όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο στάδιο «Φώτης Κοσμάς» στην Αλεξανδρούπολη, σε μία εμβληματική και συγκλονιστική συναυλία, τη «Νύχτα Μαγικιά», αφιερωμένη στον ένα χρόνο χωρίς τον Μίκη! Τον Μίκη της καρδιάς μας. Τον Μίκη της Ελλάδας. Τον παγκόσμιο Μίκη.

Η Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» σε πλήρης σύνθεση, δύο μεγάλες φωνές, δύο ιέρειες της ελληνικής μουσικής σκηνής - η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία, καθώς και μία μεγάλη ψυχή, η κορυφαία πρωταγωνίστρια του ελληνικού κινηματογράφου Μαίρη Χρονοπούλου, μαζί με τον αγαπημένο εγγονό του Μίκη, Άγγελο Θεοδωράκη, συναντώνται για να ζωντανέψουν τον Μίκη!




Η «Νύχτα Μαγικιά» του Μίκη Θεοδωράκη στην Αλεξανδρούπολη, αποτελεί μια νέα, πρώτη και αποκλειστική σύνθεση, υψηλής καλλιτεχνικής δημιουργίας, μία κορυφαία καλλιτεχνική σύμπραξη σχεδιασμένη από τον δημοσιογράφο Γιάννη Αρμουτίδη, ο οποίος και την παρουσιάζει. Πρόκειται για μία μοναδική πολιτιστική υπερπαραγωγή, που κατά κοινή ομολογία, όμοια της συναντάται μόνο κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, στο Ηρώδειο!




Σύσσωμη η Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» -σε μουσική επιμέλεια του καταξιωμένου μαέστρου της Θανάση Βασιλά- θα εκτελέσει με την υπογραφή αυθεντικότητας του ονόματος του Μίκη, τις μεγαλύτερες συνθέσεις του από τις αυθεντικές παρτιτούρες του. Ο έρωτας, η ξενιτιά, η επανάσταση, η αντίσταση, ο αγώνας, η ρωμιοσύνη, με λυρικά και γνήσια λαϊκά τραγούδια του κορυφαίου συνθέτη, όπως: «Φαίδρα», «Μαργαρίτα-Μαργαρώ», «Όμορφη πόλη», «Βρέχει στη φτωχογειτονιά», «Φεγγάρι μάγια μου ’κανες», «Της δικαιοσύνης», «Ένα το χελιδόνι», «Στρώσε το στρώμα σου», προετοιμάστηκαν με μία διαφορετική καλλιτεχνική οπτική!


Με την αυθεντική ΛΑΪΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ»


Διεύθυνση: Μαργαρίτα-Ασπασία Θεοδωράκη


Μπουζούκι-μαέστρος: Θανάσης Βασιλάς


Μπουζούκι: Γιάννης Ματσούκας


‘Ομποε-φλογέρες-μπαγλαμάς: Ξενοφών Συμβουλίδης


Κιθάρα: Νίκος Γκόλιος


Βιόλα: Αρτέμης Σαμαράς


Ακορντεόν: Λευτέρης Γρίβας  


Μπάσο: Θεόδωρος Κουέλης


Ντραμς: Νίκος Σκομόπουλος


Κρουστά: Στέφανος Θεοδωράκης-Παπαγγελίδης


Πιάνο: Δημήτρης Ανδρεάδης




ΠΑΡΑΓΩΓΗ: Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Έβρου [Ε.ΠΟ.Φ.Ε.]


Μία πρωτοβουλία του προέδρου και του διοικητικού συμβουλίου του φορέα, που με ανιδιοτέλεια και πίστη για τον τόπο μας, διοργανώνουμε και υποστηρίζουμε την κορυφαία αυτή παράσταση. Με μόνο κίνητρο την αγάπη για τους συμπολίτες μας και την τέχνη. Απαντώντας στην πρόσκληση του εμπνευστή της, Γιάννη Αρμουτίδη, να αναλάβουμε την παραγωγή της μεγαλύτερης πολιτιστικής εκδήλωσης -που θα μπορούσε να φιλοξενηθεί στο Ηρώδειο- στην Αλεξανδρούπολη. Εδώ στην αρχή της Ελλάδας, στη νύμφη του Θρακικού Πελάγους, την όμορφη Αλεξανδρούπολη, που αξίζει να γευτεί και να απολαύσει μόνο πρωτιές και επιτυχίες!


Διάρκεια παράστασης: 2 ώρες χωρίς διάλειμμα.


Η καλλιτεχνική ομάδα της συναυλίας του Μίκη Θεοδωράκη, και η διοργανώτρια ΕΠΟΦΕ, θέλοντας να ενισχύσουμε το πολιτιστικό έργο και δράση της συναυλίας «Νύχτα Μαγικιά», με τη λαϊκή ορχήστρα «Μίκης Θοδωράκης», προχωρούμε ένα βήμα παραπέρα! Ανοίγουμε την αγκαλιά μας σε όλους τους πολίτες, ανακοινώνοντας την εκρηκτική ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ των 13 ΕΥΡΩ στην ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ, που αφορά περιορισμένο αριθμό θέσεων στην εξέδρα του σταδίου, στην ειδική καμπάνια πολιτισμού και αγάπης, για τον ένα χρόνο χωρίς τον Μίκη.




ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:


ticketservices.gr

Link προπώλησης: https://www.ticketservices.gr/event/mikis-theodorakis-nixta-magikia/


Βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης - Σκαρλακίδου Φωτεινή

Βιβλιοπωλείο Δημητριάδης

Βιβλιοπωλείο Βαταμίδης




Με εκτίμηση,


Το Δ.Σ. της Ε.ΠΟ.Φ.Ε.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">