Recents in Beach

Μύκονος: Μετέτρεψε ξωκλήσι σε ενοικιαζόμενο ξενώνα.

 


Η ακρίβεια και ο πληθωρισμός έχουν αναγκάσει τον ελληνικό λαό να σκέφτεται εφευρετικά με πιο πρόσφατο παράδειγμα αυτό ενός ιδιοκτήτη εκκλησίας στη Μύκονο που αποφάσισε να την μετατρέψει σε ξενώνα και να την νοικιάσει σε εργαζόμενο.

Δίπλα από το καμπαναριό... δεσπόζει ένας θερμοσίφωνας ενώ, όπως φαίνεται από τις εικόνες, το ξωκλήσι είναι πλέον κατοικήσιμο, με τις τέντες και τα απλωμένα πλυντήρια να κλέβουν την παράσταση.

Η ακρίβεια της Μυκόνου γίνεται viral

Ειδήσεις εσωτερικής κυρίως κατανάλωσης κάνουν συνεχώς το γύρο του διαδικτύου ως είθισται τα καλοκαίρια, σχετικά με τις υψηλές τιμές των προϊόντων και των υπηρεσιών στη Μύκονο.

Μάλιστα η υπόθεση με τη χρέωση ενός λογαριασμού με καβουροπόδαρα που καταγγέλθηκε από Αμερικανίδες τουρίστριες στην Αστυνομία, γράφτηκε και σε ξένα μέσα ενημέρωσης.

Είναι γνωστό, ότι η Μύκονος είναι μάλλον ο ακριβότερος ελληνικός προορισμός και από τους ακριβότερους της Μεσογείου, λόγος για τον οποίο προσελκύει και το μεγαλύτερο μέρος της πελατείας του. Τα ξενοδοχεία και γενικότερα τα καταλύματα είναι από πολυτελή έως υπερπολυτελή ενώ και η παροχή υπηρεσιών βρίσκεται σε κορυφαίο επίπεδο. Άραβες, Ασιάτες, Αμερικανοί, παλαιότερα Ρώσοι αλλά και πλούσιοι Ευρωπαίοι και σελέμπτιτις από όλο τον κόσμο, την επιλέγουν για τις διακοπές τους.

Η Μύκονος ταυτίζεται με την διαμονή και διασκέδαση υψηλού επιπέδου, που συμπληρώνουν τη μοναδική κυκλαδίτικη ομορφιά και τις εξωτικές της παραλίες. Επενδυτές και διάσημοι επιχειρηματίες από όλο τον πλανήτη έχουν δημιουργήσει στο νησί επιχειρήσεις που σχετίζονται με τον τουρισμό.

Οι δημόσιες υποδομές της, όπως οι δρόμοι, τα παρκινγκ, η διαχείριση των σκουπιδιών, νερού κ.α., σαφώς και δεν επαρκούν για να εξυπηρετήσουν τον όγκο των τουριστών. Η εγκληματικότητα είναι ένα ακόμη θέμα που αντιμετωπίζει το νησί, με το τοπικό αστυνομικό τμήμα να επιβαρύνεται με ιδιαίτερα δύσκολο έργο πολλές φορές.

nonews-news.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">