Recents in Beach

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Έβρου στη Δαδιά παρέδωσε είδη πρώτης ανάγκης και φαρμακευτικό υλικό από την “Αλληλεγγύη για Όλους

 Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ΝΕ Έβρου, επισκέφθηκε την πυρόπληκτη περιοχή της Δαδιάς από την πρόσφατη καταστροφική πυρκαγιά και το κέντρο ενημέρωσης της μονάδας διαχείρισης, αποτελούμενο από το μέλος της ΚΕ Ελίζα Καλέση, την αναπληρώτρια συντονίστρια Ελένη Χουρδάκη και τα μέλη της ΝΕ Αργυρίου Νικόλαο, Δέδογλου Σπύρο, Μαλτέζο Μενέλαο, Βαλάντη Παντσίδη και τον Πετρίδη Κωνσταντίνο. 





Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ δίνοντας τη μάχη της αλληλεγγύης και της στήριξης στους εμπλεκόμενους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, δημόσιους λειτουργούς και εθελοντές, αλλά και σε όσους έχουν πληγεί βλέποντας τους κόπους μίας ζωής να γίνονται στάχτη, πήρε την πρωτοβουλία και περέδωσε είδη πρώτης ανάγκης και φαρμακευτικό υλικό, προερχόμενο από τον φορέα “Αλληλεγγύη για Όλους”. Η παράδοση των υλικών έγινε στην μονάδα διαχείρισης για τις ανάγκες των πληγέντων, και των άμεσα εμπλεκομένων λειτουργών και των εθελοντών. 


Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ παράλληλα απευθύνει κάλεσμα στους πολίτες και στους τοπικούς φορείς, να στηρίξουν με όποιον τρόπο μπορούν τις κινήσεις αλληλεγγύης που αναπτύσσονται αυτή τη στιγμή στην περιοχή, γιαρί οι ανάγκες είναι μεγάλες. 


Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ΚΑΛΕΙ την κυβέρνηση να στηρίξει με κάθε τρόπο και εμπράγκτως την πληγείσα περιοχή, όσες και όσους έχουν υποστεί ζημιές, εξασφαλίζοντας τους αναγκαίους πόρους για την άμεση του πληγέντος δασικού οικοσυστήματος και τοπίου από τις καταστροφικές πυρκαγιές και να ΑΝΑΛΑΒΕΙ όλες τις απαιτούμενες πρωτοβουλίες που απαιτούνται, για την όσο το δυνατόν γρηγορότερη επιστροφή στην κανονικότητα, καταγράψει τις ζημιές και να στηρίξει την περιοχή φροντίζοντας άμεσα για την αποκατάστασή της.




ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Έβρου




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">