Recents in Beach

Ν. Γκαρά: Νέα απάτη Μητσοτάκη με το Power Pass

 


Λίγες ημέρες μετά τη ληστεία σε βάρος των αναδρομικών των συνταξιούχων - με ευθύνη της κυβέρνησης - και τα «ραβασάκια» για την επιστρεπτέα που κατέκλυσαν επαγγελματίες και επιχειρήσεις, και τους καταδικάζουν σε οικονομική ασφυξία και μαρασμό, έρχεται η νέα απάτη της κυβέρνησης Μητσοτάκη με το power pass.


«Άνθρακες» τα δήθεν 600 ευρώ που θα λάμβαναν οι δικαιούχοι. Αφορούν ελάχιστους «τυχερούς», που, μάλιστα, έχουν πληρώσει μέχρι σήμερα ποσά 5-6 φορές πάνω για τη ληστρική ρήτρα αναπροσαρμογής.


1,7 εκατομμύρια νοικοκυριά - από τα 4,2 εν συνόλω -  μένουν εκτός, δεν λαμβάνουν  οποιασδήποτε ενίσχυση! Τίποτα. Απόλυτο μηδενικό. 


Η συντριπτική πλειοψηφία των νοικοκυριών θα λάβει μεσοσταθμική ενίσχυση μόλις 17 ευρώ το μήνα! Και αυτό, παρά τα υπέρογκα ποσά που έχουν πληρώσει μέχρι σήμερα λόγω της ενεργειακής ακρίβειας και της εκτόξευσης των τιμών, με υπογραφή Μητσοτάκη.


Φαίνεται πως μετά την κοροϊδία με το fuel pass, η ΝΔ έψαχνε τρόπο για να προσβάλει και να εξοργίσει ακόμη περισσότερο την ελληνική κοινωνία. Και το πέτυχε με την απάτη του power pass.


Αυτή η κυβέρνηση ενδιαφέρεται αποκλειστικά για να συνεχίσουν να απομυζούν τα δημόσια ταμεία τα γαλάζια golden boys, τα καρτέλ, οι φίλοι της ιδιώτες πάροχοι, μέσω της ληστρικής ρήτρας αναπροσαρμογής. Τίποτε άλλο.


Αδιαφορούν για τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις που χειμάζονται, αδιαφορούν για τον Έβρο και την ακριτική Ελλάδα, τους αγρότες, τους παραγωγούς, τους εμπόρους, τους επαγγελματίες. Θεωρούν πως προσφέροντας «καθρεφτάκια» τελικά θα υφαρπάξουν την ψήφο των πολιτών.


Θα λάβουν την απάντησή τους στις κάλπες, και θα είναι εκκωφαντική.  




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">