Recents in Beach

Ραδιοφωνική συνέντευξη της Εργατολόγου Νεκταρίας Αγγελάκη ”Στο Κόκκινο” 105.5 fm για τις απεργιακές εξελίξεις στη ”ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ”.


Η γνωστή Νομικός (Εργατολόγος- Δημοσιολόγος) και μέλος της Ν.Ε. Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. κ. Νεκταρία-Ελευθερία Αγγελάκη παραχώρησε σήμερα 18/8 συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό ”Στο Κόκκινο” 105.5 fm και στην Μαρία Θανασούλια, αναφορικά με τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών στην ”ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ”, με τις απεργίες των εργαζομένων του Σωματείου και τα αυθαίρετα μέσα που χρησιμοποιεί η εργοδοσία της εταιρίας, μέσω απεργοσπαστικών μηχανισμών.


Η κυρία Αγγελάκη έθεσε την νομική διάσταση όλων των αντεργατικών εργαλείων που χρησιμοποιεί η διοίκηση της εταιρίας με την υψηλή κάλυψη της κυβέρνησης Μητσοτάκη, ενώ περιέγραψε εκτενώς όλα τα χθεσινά γεγονότα στον χώρο του εργοστασίου με την επέμβαση της αστυνομίας και την σύλληψη απεργών και μελών του Σωματείου Εργαζομένων, όπως ο πρόεδρος κύριος Ιωάννης Φραγγίδης που οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής με τις κατηγορίες της αυτοδικίας, συνοδευόμενος από την ίδια την κυρία Αγγελάκη ως νομική του σύμβουλος, για να αφεθεί ελεύθερος λίγες ώρες αργότερα.


Στο παρακάτω Link μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη την Ραδιοφωνική συνέντευξη της κ. Αγγελάκη ”Στο Κόκκινο” 105.5 fm.

https://www.youtube.com/watch?v=Z6z543nzXl8https://www.youtube.com/watch?v=Z6z543nzXl8

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">