Recents in Beach

Λάμπρος Παπαδής: ”Η ατάκα για «ασφαλές λιμάνι» είναι η ίδια Σαμαρική ατάκα του 2014 ότι «Θα σώσουμε την Ελλάδα, μόνο όσοι το τολμήσουμε».”

 


Θέση για την σημερινή συζήτηση στην Βουλή των Ελλήνων, με θέμα τις υποκλοπές και την ομιλία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη πήρε ο Δημοσιογράφος Λάμπρος Παπαδής ταυτίζοντας την ατάκα του κ. Μητσοτάκη για «ασφαλές λιμάνι» με τις δηλώσεις Σαμαρά το 2014.

”Η «ανάγκη σταθερότητας» την οποία επικαλέστηκε ως πολιτικό παραμύθι ο Μητσοτάκης σήμερα από το βήμα της Βουλής, είναι η ίδια ακριβώς αντιγραφή του αφηγήματος Σαμαρά το 2014 που έβλεπε το πολιτικό του τέλος να πλησιάζει…

Η ατάκα για «ασφαλές λιμάνι» είναι η ίδια Σαμαρική ατάκα του 2014 ότι «Θα σώσουμε την Ελλάδα, μόνο όσοι το τολμήσουμε». Αυτό που καταλαβαίνει ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης απλά δεν το λέει δημόσια, είναι ότι τα ίδια τα γεγονότα τον έχουν ξεπεράσει πια, όπως είχαν ξεπεράσει κάποτε τον ίδιο τον Ρωμαίο αυτοκράτορα “Καλιγούλα” που μιλούσε στην καταιγίδα γιατί πίστευε ότι οι κεραυνοί αντιλαμβάνονταν την παρουσία του…”.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">