Recents in Beach

Όταν το ΑΚΚΕΛ έκανε καταγγελίες για υποκλοπές του, όπως κάνουμε και τώρα, σιωπούσαν οι σημερινοί λαλίστατοι καταγγέλλοντες

  


 Επίσημα παραδέχθηκε η κυβέρνηση Μητσοτάκη ότι ξένες κυβερνήσεις την χρησιμοποιούν για να παρακολουθούν Έλληνες πολίτες, σε συνέχεια με το σκάνδαλο υποκλοπών. Το ΑΚΚΕΛ υποχρεώνεται όμως να υπογραμμίσει την υποκρισία του πολιτικού κόσμου ακόμη και των θυμάτων αυτών των υποκλοπών, διότι για πολλά χρόνια, ακόμη και με επιστολές σε πολιτικούς αρχηγούς και φυσικά με δημοσιεύσεις τόσο στο Facebook όσο και με ανακοινώσεις και δελτία τύπου έχουμε καταγγείλει ότι το ΑΚΚΕΛ έχει πέσει θύμα τέτοιων παρακολουθήσεων και γενικότερα ότι η λειτουργία της Δημοκρατίας στην Ελλάδα είναι σε κατάσταση που δεν μπορεί να περιγραφεί με κόσμιες εκφράσεις.

            Αφετέρου έχουμε αποκαλύψει με δημοσιεύματα αμερικανικών εφημερίδων ότι η καταστροφή των ελληνορωσικών σχέσεων και οι απελάσεις επί ΣΥΡΙΖΑ Ρώσων διπλωματών (διότι υποτίθεται ότι λάδωναν Έλληνες για να διαμαρτύρονται κατά της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών), στηρίχθηκαν σε κατασκευασμένες πληροφορίες που λήφθηκαν από υποκλοπές επικοινωνιών Ελλήνων πολιτών και σερβιρίστηκαν φτιαγμένες στον Τσίπρα εν γνώσει του ότι αμερικάνικες υπηρεσίες αλλά και ελληνικές κατ' εντολήν Αμερικανικών παρακολούθησαν Έλληνες πολίτες. Συνεπώς, προς τί η έκπληξη; Αφού αυτές τις business as usual τις επικρότησαν μέσω της σιωπής τους κατά του ΑΚΚΕΛ. Για να μην ακουστεί το ΑΚΚΕΛ, τα έθαψαν όλα και τώρα ανακάλυψαν την ύπαρξή τους!

            Το πρόσφατο κρούσμα απόπειρας τέτοιας παρακολούθησης του προέδρου του ΑΚΚΕΛ έγινε στις 24 Ιουλίου και μέσω «λευκού» (white hathacker πήραμε στοιχεία, τα οποία ο πρόεδρος, Βάκης Τσιομπανίδης, αναφέρει σε δήλωσή του για το πώς η ΕΥΠ του Μητσοτάκη παρακολουθεί:

           

«Στις 24 Ιουλίου μού στέλνει μήνυμα μια δήθεν κοπέλα ότι θέλει την βοήθειά μου και λέει πως μετέχει σε ένα πρόγραμμα spot ambassador και θέλει να την ψηφίσω. Της λέω εντάξει και της δίνω το νούμερο του κινητού μου. Μού έρχεται sms από τηλέφωνο της Εσθονίας και μου ζητάει να πατήσω σε κάποιο λινκ ώστε να ανακτήσω την πρόσβαση στο instagram. Φυσικά και δεν άνοιξα τον σύνδεσμο, στην συνέχεια έμαθα ότι δεν χρειαζόταν μιας και πρόκειται για προηγμένο λειτουργικό zero exploit pegasus και ότι μόνο που άνοιξα το sms μού φύτεψαν το λογισμικό και έχουν πρόσβαση στα πάντα στο κινητό μου. Το κόστος παρακολούθησης για ένα μόνο άτομο είναι από 100.000€ έως 2.500.000€, χρήματα φυσικά που πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος. Από την μία αισθάνομαι υπερήφανος που η κυβέρνηση ξοδεύει τέτοια ποσά για την αφεντιά μου, από την άλλη αγανακτώ για τον τρόπο που κατασπαταλούν δημόσιο χρήμα. Μού κάνει εντύπωση ότι το λογισμικό που χρησιμοποιήθηκε σε εμένα είναι πολύ  πιο σύγχρονο και ακριβό από του Ανδρουλάκη, ίσως οφείλεται στο πρόσφατο ταξίδι μου στην Ρωσία με πρόσκληση από την κυβέρνηση της Αγίας Πετρούπολης  και τις σημαντικές  επαφές που είχα  εκεί.  Ως πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ έχω υποβάλει από πέρυσι καταγγελία για παρακολούθηση του κινητού μου τηλεφώνου στην επιτροπή τηλεπικοινωνιών και ταχυδρομείων και ενώ έπρεπε σε 3 μήνες να έχω λάβει το πόρισμα,  ως σήμερα δεν έχω πάρει καμιά απάντηση. Ελπίζω να βγάζετε νόημα γιατί ο Μητσοτάκης το πρώτο πράγμα που έκανε με το που έγινε πρωθυπουργός ήταν να αναλάβει ο ίδιος επικεφαλής της ΕΥΠ».

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">