Recents in Beach

“Οι Γαμπροί της Ευτυχίας” στους Δήμους Ορεστιάδας και Σουφλίου με είσοδο ελεύθερη

 


Τη Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022 στα Ρίζια του Δήμου Ορεστιάδας είναι προγραμματισμένη η πρεμιέρα της νέας παραγωγής του Θεατρικού Εργαστηρίου Νέας Ορεστιάδας ΔΙΟΝΥΣΟΣ με το έργο “Οι Γαμπροί της Ευτυχίας” των Νίκου Τσιφόρου και Πολύβιου Βασιλειάδη.

Η νέα θεατρική παραγωγή του ΔΙΟΝΥΣΟΥ, με την οποία είχε αρχικά προγραμματιστεί μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία στην περιοχή της Αν. Μακεδονίας και Θράκης, επαναπρογραμματίστηκε σε νέες ημερομηνίες έπειτα από την αναγκαστική παύση δραστηριότητας της Ομάδας μετά την... επέλαση του κορονοϊού στους συντελεστές της. Έτσι, το νέο πρόγραμμα της “μίνι” θεατρικής περιοδείας έχει ως εξής:

ΔΕΥΤΕΡΑ 22.08 – Ρίζια (20:30, στην αυλή του δημοτικού σχολείου) σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Ορεστιάδας και τη συνεργασία της Τοπικής Κοινότητας Ριζίων και του Ε.Μ.Σ. Ριζίων

ΤΡΙΤΗ 23.08 – Κορνοφωλιά (21:00, στην πλατεία) σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Σουφλίου στο πλαίσιο των εκδηλώσεων “Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2022”

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.08 – Κυπρίνος (20:30, στον αύλειο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης) σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Ορεστιάδας και τη συνεργασία της Τοπικής Κοινότητας Κυπρίνου

ΠΕΜΠΤΗ 25.08 – Αμόριο (21:00, στην πλατεία) σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Σουφλίου στο πλαίσιο των εκδηλώσεων “Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2022”.

Σε όλες τις παραστάσεις η είσοδος είναι ελεύθερη.

Ακολουθεί η διοργάνωση του 23ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Νέας Ορεστιάδας (28.08-04.09) στην έναρξη του οποίου θα παρουσιαστεί εκτός συναγωνισμού η παράσταση “Οι Γαμπροί της Ευτυχίας”, κι έπειτα μία ακόμη σειρά παραστάσεων το Σεπτέμβριο στο Νεοχώρι (06.09), το Σουφλί (07.09) και τα Αμπελάκια (09.09).


Η Ταυτότητα της Παράστασης

Οι Γαμπροί της Ευτυχίας”, Ν. Τσιφόρου – Π. Βασιλειάδη
Σκηνοθεσία, μουσική επιμέλεια: Άκης Τσονίδης
Σκηνικά, επιμέλεια κοστουμιών: Νίκος Πατούνας
Κοστούμια: η Θεατρική Ομάδα
Βοηθός Σκηνοθέτη: Φωτεινή Κασαπίδη
Παίζουν: Σούλα Αναγνωστοπούλου, Σούλα Αρχοντούδη, Ιορδάνης Βροχίδης, Αργυρώ Καρλιώτη, Στάθης Μιχαηλίδης, Χρύσα Παπαδημητρίου, Νίκος Πατούνας, Ξένη Τσολακίδου και ο Άκης Τσονίδης



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">