Recents in Beach

”Δήλωση του Σπύρου Δέδογλου για το Δεκαπενταύγουστο με αιχμές κατά Μητσοτάκη…”

 


Λάμπρος Παπαδής 

Αιχμηρός και παράλληλα εύστοχος ήταν στο χθεσινό του μήνυμα ο πρώην συντονιστής της Ν.Ε. Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. κ. Σπύρος Δέδογλου, για την σημερινή εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και του Χριστιανικού μηνύματος και διδαχής, που δεν φτάνει στα αυτιά του Μεγάρου Μαξίμου, φωτογραφίζοντας τον ίδιο τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στην δήλωση του.

Ακολουθεί η δήλωση του κ. Σπύρου Δέδογλου:

”Αύριο της Παναγίας που θα εγκαταλείψεις για λίγες ώρες τις διακοπές και θα πας στην Εκκλησία,  μη ξεχάσεις να της πεις για αυτό το κοριτσάκι που το έχεις εγκλωβίσει σε μια νησίδα στον ποταμό Έβρο . Θα της πεις  φαντάζομαι ότι σώζεις την πατρίδα από τους αλλόθρησκους , θα της πεις ότι φταίνε οι Τούρκοι. Μπορεί να την ευχαριστήσεις κιόλας γιατί σε βοήθησε ( νομίζεις όπως κοροϊδεύεις  τους ανθρώπους μπορείς να το κάνεις και σε αυτήν) για να προστατέψεις τη χώρα.

Θα της πεις ότι δεν πειράζει που ένα μικρό παιδί παραμένει νεκρό στη νησίδα και δεν δικαιούται ταφή. Μπορεί να προσευχηθείς σε αυτή για να σώσει  το άλλο κοριτσάκι που είναι τραυματισμένο. Στο τέλος θα πάρεις το αντίδωρο και θα βγεις με ψηλά το κεφάλι από το Ναό  και υπερήφανος που κορόιδεψες την Παναγία θα συνεχίζεις να υποτιμάς το λαό από κάποια παραλία.

Ο εχθρός σου εξάλλου είναι αυτό το παιδάκι, είναι αυτοί οι κατατρεγμένοι άνθρωποι δεν είναι οι Τούρκοι , αυτοί μπορούν να κάνουν βόλτες στο Αιγαίο όποτε θέλουν κι αν σου κάνουν καμιά μαγκιά στο “Μελισσοκομείο” στις Φέρες, δεν μαλώνεις για λίγα στρέμματα, τα αφήνεις να γκριζαριστούν, εσύ έχεις το χρέος να προστατεύσεις την χώρα από αυτό το παιδάκι που μπορεί όταν μεγαλώσει να γίνει Τζιχαντιστής. “Η ελληνική κυβέρνηση αρνείται ότι βρίσκονται στην ελληνική επικράτεια παρά την εντολή για διάσωσή τους από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων” όπως γράφουν ξένα μέσα.”

Σπύρος Δέδογλου Πρώην Συντονιστής Ν.Ε. Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">