Recents in Beach

Το ΑΚΚΕΛ αποκαλύπτει το πρακτόρικο δίκτυο πίσω από τον στρατολογημένο Τέλλογλου για ελεγχόμενη πτώση του Μητσοτάκη λόγω υποκλοπών

 


  Η ξαφνική εμφάνιση του «ερευνητή δημοσιογράφου!» Τάσου Τέλλογλου για να καταθέσει στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου σχετικά με τις παρακολουθήσεις χιλιάδων Ελλήνων από την ΕΥΠ (και ειδικά του Μητσοτάκη και της ΝΔ επί ΣΥΡΙΖΑ) προβλημάτισε όλους. «Πού κολλάει αυτός;» ήταν η γενική αντίδραση υποδηλώνοντας ότι κάποιοι τον φύτεψαν για να δώσει γραμμή και στίγμα τόσο στους εισαγγελικούς λειτουργούς όσο και στο καθεστωτικό πολιτικό-μιντιακό σύστημα.

            Το ΑΚΚΕΛ αποκαλύπτει την αιτία εμπλοκής αυτού του προσώπου, το οποίο μέχρι πριν από λίγα χρόνια θεωρούνταν "γερμανικό χαρτί". Η αποκάλυψη της βρετανικής παρακρατικής ΜΚΟ Integrity Initiative (που χρηματοδοτήθηκε από τα βρετανικά Υπουργεία Εξωτερικών και Άμυνας από το 2015), αποκάλυψε ότι ο Τάσος Τέλλογλου και αρκετοί άλλοι στην Ελλάδα "παίζουν" και στις χαμηλές κατηγορίες του βρετανικού παρακρατικού "ποδοσφαίρου", δεδομένου ότι ακόμη και οι Βρετανοί χειριστές τους τούς θεωρούν δεύτερης και τρίτης διαλογής.

            Η ελεγχόμενη πτώση του Μητσοτάκη φαίνεται ότι είναι το παιχνίδι στο οποίο παίζει και ο Τέλλογλου, παρέχοντας το «μαξιλάρι» της πραγματικής κατάστασης ότι και επί ΣΥΡΙΖΑ οργίαζαν οι υποκλοπέςΔεν οργίαζαν όμως κατά του Μητσοτάκη αλλά κατά των Ελλήνων που ήταν αντίθετοι με την προδοτική  Συμφωνία των Πρεσπών. Με αυτόν τον τρόπο πάει να καταστήσει θύμα τον Μητσοτάκη (!!!) και τα κυκλώματα που υπηρετεί να ελέγξουν το πιθανό κέρδος των ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ. Ο λαός όμως ξέρει τί κουμάσια και γρανάζια διαφθοράς είναι όλοι τους.

            Ο Τέλλογλου γνωρίζει πολύ καλά ότι από το 2015 που ξεκίνησε η καταστροφή των ελληνορωσικών σχέσεων από το εγγλέζικο παρακρατικό κύκλωμα του Integrity Initiative, στο οποίο ο ίδιος είναι μέλος (https://akkelparty.blogspot.com/p/integrity-initiative.html) και το αμερικανικό Open Society (OSIFE) του Σόρος (https://akkelparty.blogspot.com/p/george-soros.html), μέχρι το 2020, υπετριπλασιάστηκαν οι παρακολουθήσεις επικοινωνιών σύμφωνα με τα στοιχεία της ΑΔΑΕ: 3780 το 2014, 4871 το 2015 και 13751 το 2020. Επί καθεστώτος Μητσοτάκη προστέθηκαν ως στόχοι-θύματα παρακολούθησης και όσοι ήταν αντίθετοι με τη ναζιστική πολιτική των μέτρων κατά του κορονοϊού, ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚΟΚΙΝΑΛ. Ομοίως, ο Μητσοτάκης συνέχισε το πρακτόρικο έργο του ΣΥΡΙΖΑ κατά των ελληνορωσικών σχέσεων και υπέρ των Σκοπίων και  φυσικά συνέχισε την υποκλοπή επικοινωνιών που ξεκίνησε ο ΣΥΡΙΖΑ. Ακόμη μία απόδειξη ότι ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ.

Ειδικά η θέση του Τάσου Τέλλογλου μέσα στο παρακρατικό κύκλωμα του Integrity Initiative φαίνεται στο πληροφοριόγραμα που παρήγαγε το ΑΚΚΕΛ με βάση τα στοιχεία που διέρρευσαν στα τέλη του 2018 από χάκερς.



TassosTelloglou in Greek Cluster of the British “Integrity Initiative” against Russia-GR.jpg

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">