Recents in Beach

Το Ελεγκτικό Συνέδριο δικαιώνει τον Δήμο Αλεξανδρούπολης. Η προμήθεια τροφίμων γίνεται με απόλυτη διαφάνεια και νομιμότητα.

 

Μεταφόρτωση: Μεταφορτώθηκαν 371712 από 521732 byte.



Εδώ και τρία χρόνια που οι Δημότες μας εμπιστεύτηκαν την διοίκηση του Δήμου, σπανιότατα αναφερόμαστε σε ανυπόστατα σχόλια, κακόβουλες κριτικές και επιτηδευμένη λασπολογία που στόχο έχουν να παραποιήσουν την αλήθεια ή να μειώσουν μέχρι και να εκμηδενίσουν κάθε προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής προς όφελος των Δημοτών. Κατανοούμε πόσο άχαρος είναι ο ρόλος της αντιπολίτευσης, είτε πρόκειται για θεσμικούς – αιρετούς, είτε για «αδιόριστους αντιπολιτευόμενους» που «ΠΡΕΠΕΙ» οπωσδήποτε με κάθε τρόπο να πούνε κάτι για να δικαιολογήσουν τον ρόλο που παίζουν. Με ένα χαμόγελο κατανόησης λοιπόν προσπερνούμε τρία χρόνια τώρα, κάθε τέτοια αναφορά και συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για το συμφέρον του Δήμου Αλεξανδρούπολης,  αδιαφορώντας για εκείνους που διαρκώς καταστρώνουν  σενάρια και συνωμοσίες προς άλλες κατευθύνσεις.

Πελαγοδρομώντας, ψάχνουν σωσίβια, πότε στους ναυαγοσώστες και πότε σε υποτιθέμενες «τσαπατσουλιές» των υπαλλήλων του Δήμου κατά την διαγωνιστική προκήρυξη για την προμήθεια τροφίμων για τις συνολικές ανάγκες των δομών ή των δραστηριοτήτων του Δήμου. Δυστυχώς παρακολουθούν μόνοι κάθε τους απόπειρα να πέφτει ματαίως στο κενό, αφού πουθενά δεν δικαιώνονται, παρά τον θόρυβο που προκαλούν με κάθε Μέσο. Είναι γνωστό άλλωστε ότι όποιος έχει άδικο…, φωνάζει περισσότερο.


Όπως «φώναζαν» ότι δεν θα προλάβουμε την πρόσληψη των ναυαγοσωστών για τις παραλίες μας, που προσφέρουν εγκαίρως και κανονικότατα τις υπηρεσίες τους από τις αρχές Ιουνίου, έτσι «φώναζαν» και για «λάθη, αδυναμίες και προχειρότητες» της προκήρυξης του διαγωνισμού για την προμήθεια τροφίμων. Ως Αντιδήμαρχος Οικονομικών, με τους συνεργάτες και τις συνεργάτιδές μου στις αρμόδιες οικονομικές υπηρεσίες του Δήμου, διεκπεραιώσαμε τις  διαδικασίες ολοκλήρωσης του διαγωνισμού μέχρι και την υπογραφή  των συμβάσεων του, εφόσον εγκρίθηκαν πρόσφατα με απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου , η οποία δικαιώνει την εργώδη προσπάθειά μας, στο αυστηρό πλαίσιο των καθηκόντων που αναλάβαμε. Ίσως έτσι αντιληφθούν ορισμένοι που εργάζονται για την αντιπολίτευση και τα συμφέροντα που αυτή προωθεί, ότι η απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου κάνει μεγαλύτερο θόρυβο από αυτόν που προκαλούν οι ίδιοι και τα φερέφωνά τους.

Εμείς θα συνεχίσουμε να τους παρακολουθούμε με κατανόηση, αλλά προσηλωμένοι στον στόχο μας. Την υπεράσπιση των συμφερόντων του Δήμου και των Δημοτών μας, επιδιώκοντας την απόλυτη νομιμότητα με επιμονή και ένταση δουλειάς όπως είχαμε υποσχεθεί προεκλογικά. Δεν θα βρούμε δυστυχώς ποτέ χρόνο για αντιπολιτευτικές άχρηστες  κορώνες. Η δική τους τέχνη περιορίζεται στο να ψάχνουν διαρκώς για λάθος προβλήματα, να τα βρίσκουν … παντού, να τα διαγιγνώσκουν εσφαλμένα και να ζητούν τα λάθος φάρμακα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">