Recents in Beach

Ξύλο και καταστολή απεργών στη ”ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ”.

 


Σοβαρά επεισόδια ξέσπασαν το πρωί της Τετάρτης (31/8) στο εργοστάσιο της «Μαλαματίνα» στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, μεταξύ απεργών και της αστυνομίας με αποτέλεσμα τρεις εργαζόμενοι να μεταφερθούν με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο ενώ τόσο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος αλλά και το ΠΑΜΕ καταγγέλλουν ότι τα ΜΑΤ χτύπησαν εργαζόμενους, βουλευτές και τον πρόεδρο του Σωματείου κύριο Γιάννη Φραγγίδη.

Οι εργαζόμενοι είχαν περιφρούρηση -όπως κάθε μέρα- και όταν ήρθε το λεωφορείο με απεργοσπάστες -κατά τους απεργούς- επενέβη, όπως καταγγέλλουν, η αστυνομία για να σπάσει τον κλοιό.
 


Ακολούθησε συμπλοκή με τους αστυνομικούς να κάνουν χρήση χημικών με αποτέλεσμα εργαζόμενοι να αντιμετωπίσουν αναπνευστικά προβλήματα.


Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος, σε δηλώσεις του κάνει λόγο για “επέμβαση των ΜΑΤ” κατά την οποία “χτυπήθηκαν εργαζόμενοι, βουλευτές και ο πρόεδρος του σωματείου”. Οι εργαζόμενοι απεργοί παραμένουν στην είσοδο του εργοστασίου ενώ στο σημείο υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">