Recents in Beach

Ο αξιόλογος καθηγητής της Ιατρικής Φυσικής Παναγιώτης Μπαμίδης βραβεύτηκε στη γειτονιά που έπαιζε μικρός ....(Φωτό +Βίντεο)

 


Από τι γειτονιές του Τυχερού στις "γειτονιές" της επιστήμης 

Σε μια εκδήλωση στα πλαίσια  των εορτασμών για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του Τυχερού , ο δήμος Σουφλίου βράβευσε  τον διακεκριμένο καθηγητή Φυσικής  Ιατρικής και πληροφορικής στην Ιατρική Εκπαίδευση και διευθυντή του Εργαστηρίου Ιατρικής  Φυσικής και Ψηφιακής Καινοτομίας στο τμήμα Ιατρικής του ΑΠΘ κ. Παναγιώτη Μπαμίδη.



Η βράβευση έγινε στην πλατεία Ηρώων του Τυχερού, όπου ο Τάκης , όπως έλεγαν οι φίλοι και οι συμμαθητές του τον κ. Μπαμίδη, έπαιζε όταν ήταν μικρός παρουσία του προέδρου του ιατρικού τμήματος του ΑΠΙ κ. Αναστασιάδη, των συνεργατών της ερευνητικής ομάδας του καθηγητή και πλήθους κόσμου.



Ο Τάκης έγινε καθηγητής με σημαντική διεθνή καριέρα, αλλά ποτέ δεν ξέχασε το τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε τον οποίο επισκέπτεται πολλές φορές τον χρόνο.  

Παραθέτουμε το σύντομο βιογραφικό του που τυπώθηκε σε φυλλάδιο , γιατί  ολόκληρο χρειάζεται φορτηγό όπως είπε κάποιος παριστάμενος στην εκδήλωση .( ο Γ. Γραμματέας του δήμου έκανε μισή ώρα να το διαβάσει.

Μετά το τέλος της βράβευσης υπογράφηκε μνημόνιο συνεργασίας του δήμου Σουφλίου με το τμήμα του Καθηγητή για ένα ερευνητικό πρόγραμμα 

Οι δηλώσεις του κ. Μπαμπίδη στο .tvthrakiotis.gr/








O  Αντιδήμαρχος Τυχερού Δημήτρης Δαρούσης απονέμει τιμητική πλακέτα στον πρόεδρο του Ιατρικού τμήματος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Αναστασιάδη 
Η πρόεδρος του συλλόγου Καρκινοπαθών Θεσσαλονίκης "¨Αλμα Ζωής" Κυριακούλα Δερκενάρη (με καταγωγή από το Τυχερό) 
Δείτε την ομιλία του κ. Μπαμιδη ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">