Recents in Beach

Κεραυνοί Τσίπρα - Ανδρουλάκη για «μαφιόζικες» πρακτικές της κυβέρνησης


 Ανδρουλάκης και Τσίπρας «πυροβολούν» το Μαξίμου μετά τις «διαρροές» για τις παρακολουθήσεις και τις δηλώσεις του εκπροσώπου της ΝΔ.

Πυρ ομαδόν από Νίκο Ανδρουλάκη και Αλέξη Τσίπρα στην κυβέρνηση για το «Μαξίμου - Gate». «Στελέχη της Νέας Δημοκρατίας σε αγαστή συνεργασία με ακροδεξιά σταγονίδια διαδίδουν συκοφαντίες αποδεικνύοντας τον πολιτικό εκτσογλανισμό τους.
Έφτασε στο σημείο ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ να αξιολογεί δημοσίως τις συνακροάσεις της ΕΥΠ σε βάρος μου. Άραγε γνωρίζει το περιεχόμενο των παρακολουθήσεων;», σημειώνει ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Αναλυτικά η δήλωση του Νίκου Ανδρουλάκη:

Τρεις μέρες μετά την αποκάλυψη ότι η ΕΥΠ παρακολουθούσε το κινητό μου τηλέφωνο, την ίδια περίοδο μάλιστα που έγινε απόπειρα παγίδευσης του και με το λογισμικό Predator, που έχει τη δυνατότητα να σε βιντεοσκοπεί 24 ώρες το 24ωρο, η κυβέρνηση κατακλύζει με χυδαίες διαρροές τον δημόσιο διάλογο.

Κυκλοφορούν σενάρια εκτός πραγματικότητας εμπλέκοντας τρίτες χώρες ότι τάχα αυτές ζήτησαν την παρακολούθησή μου διασύροντας τη χώρα διεθνώς. Οι Πρέσβεις της Ουκρανίας και της Αρμενίας τους διέψευσαν δημόσια.

Παράλληλα, στελέχη της Νέας Δημοκρατίας σε αγαστή συνεργασία με ακροδεξιά σταγονίδια διαδίδουν συκοφαντίες αποδεικνύοντας τον πολιτικό εκτσογλανισμό τους.

Έφτασε στο σημείο ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ να αξιολογεί δημοσίως τις συνακροάσεις της ΕΥΠ σε βάρος μου. Άραγε γνωρίζει το περιεχόμενο των παρακολουθήσεων;

Η χώρα μας και οι θεσμοί της δεν αξίζουν αυτή την κατάντια για την οποία αποκλειστικά υπεύθυνος είναι ο κ. Μητσοτάκης. Θα επαναλάβω λοιπόν το αίτημα να έρθουν όλα στο φως με διαφάνεια και σεβασμό στους κανόνες της Δημοκρατίας.

Ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος με δική του απόφαση πέρασε η ΕΥΠ στην άμεση και αποκλειστική δικαιοδοσία του, ο οποίος άλλαξε το θεσμικό πλαίσιο ώστε ο εκλεκτός του κ. Κοντολέων να διοριστεί, οφείλει να δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις:

  1. Για ποιο λόγο ήμουν υπό παρακολούθηση;
  2. Ποιοι κατέχουν και για λογαριασμό ποιων χρησιμοποιούν το κατασκοπευτικό «υπερόπλο» Predator στην Ελλάδα σε βάρος πολιτικών και δημοσιογράφων για να συλλέξουν υλικό εκβιασμού προσώπων;

Τσίπρας: Ο μηχανισμός της ΝΔ λειτουργεί με όρους κοινών εκβιαστών

Ο κ. Μητσοτάκης καλά θα κάνει να κλείσει τη βάνα του οχετού, πριν πνιγεί μέσα του ο ίδιος, αντέδρασε ο Αλέξης Τσίπρας:

«Ενώ όλοι περιμένουμε την εμφάνιση του κ. Μητσοτάκη, που από ό,τι φαίνεται όπως κάθε κατηγορούμενος έλαβε 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί, παρακολουθούμε έκπληκτοι τον προπαγανδιστικό μηχανισμό της ΝΔ να λειτουργεί με όρους κοινών εκβιαστών.
Οι στοχευμένες «διαρροές» για τον Νίκο Ανδρουλάκη, που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, μετά το επίσημο έναυσμα που έδωσε με δήλωσή του ο επικεφαλής του γραφείου τύπου της ΝΔ, επιβεβαιώνουν τους χειρότερους φόβους μας. Ότι οι αυτουργοί των παράνομων παρακολουθήσεων συνδέονται με πρακτικές μαφίας.
Ο κ. Μητσοτάκης καλά θα κάνει να κλείσει τη βάνα του οχετού, πριν πνιγεί μέσα του ο ίδιος».

Ηλιόπουλος: Περιμέναμε αποπομπή Ρωμανού

Ο κ. Ρωμανός υλοποιεί το ύστατο σχέδιο του Μεγάρου Μαξίμου, σημειώνει ο Νάσος Ηλιόπουλος, αναφερόμενος στις δηλώσεις του εκπροσώπου της ΝΔ για την παρακολούθηση του Νίκου Ανδρουλάκη.

Όπως σημειώνει με ανάρτησή του στο facebook:

«Ο κ. Ρωμανός, διευθυντής Γραφείου Τύπου της ΝΔ, χτες σε δηλώσεις του άφησε σαφείς αιχμές για τους λόγους που οδήγησαν στην παρακολούθηση του κ. Ανδρουλάκη. 24 ώρες μετά θα αναμέναμε να τον έχει αποπέμψει ο πρωθυπουργός για την απαράδεκτη προσπάθειά του να σύρει την πολιτική συζήτηση στο βούρκο των σκοτεινών αποκαλύψεων.

Τίποτα τέτοιο φυσικά δεν έχει συμβεί. Προφανώς, ο κ. Ρωμανός υλοποιεί το ύστατο σχέδιο του Μεγάρου Μαξίμου. Θα αποτύχει και αυτό. Η αλήθεια θα λάμψει και το μεγαλύτερο σκάνδαλο της σύγχρονης πολιτικής ιστορίας της χώρας θα οδηγήσει την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας στην κατάρρευση».

Ο κ. Ρωμανός αφού διαχώρισε την παρακολούθηση από την ΕΥΠ με το λογισμικό παρακολούθησης Predator, «υπόθεση για την οποία δεν έχει σχέση η κυβέρνηση και η ΕΥΠ», όπως είπε ο ίδιος μιλώντας στον Σκάι:

«Ο ίδιος ο κ. Ανδρουλάκης θα πρέπει να δώσει απαντήσεις για τις αιτιάσεις που αφορούν αυτή τη νόμιμη συνακρόαση μέσω της ΕΥΠ…» και προχωρώντας τον συλλογισμό του, ανέφερε: «…να έχει το θάρρος να κοινοποιήσει τα στοιχεία που θα τα μάθει μόνο ο ίδιος, καθώς είναι ευαίσθητα…».

«Άδειασμα» από Αρμενία και Ουκρανία

Με ανάρτηση του ο Πρέσβης της Ουκρανίας στην Ελλάδα, Σέργκιι Σούτενκο χαρακτηρίζει τις διαρροές για αίτημα από την Ουκρανία να γίνει παρακολούθηση του τηλεφώνου του Νίκου Ανδρουλάκη ως ισχυρισμοί αποκομμένοι από την πραγματικότητα.

Γράφει στο Tweetτου ο Ουκρανός Πρέσβης:

«Περίεργοι καιροί! Διεθνής οργανισμός κατηγορεί το θύμα του πολέμου ότι παραβιάζει τους νόμους του πολέμου. Οι ξένες μυστικές υπηρεσίες κατηγορούν την Ουκρανία ότι παρακολουθεί τους πολίτες της.

Επιτρέψτε μου να επισημάνω το εξής: Η Ουκρανία ποτέ δεν ζήτησε κάτι τέτοιο από τον Έλληνα ομόλογό της. Αυτοί οι ισχυρισμοί είναι αποκομμένοι από την πραγματικότητα.

Είναι μια πολύ βολική στιγμή για να αποσπάσουν την προσοχή από το βασικό θέμα - τον ρωσικό πόλεμο στην Ουκρανία. Οι Ρώσοι κατακτητές σκοτώνουν καθημερινά ειρηνικούς Ουκρανούς και καταστρέφουν ουκρανικές πόλεις και χωριά».

Νωρίτερα και η πρεσβεία της Αρμενίας στη χώρα μας, το διέψευσε με μια οργίλη ανακοίνωση.

«Είναι ένα ξεδιάντροπο ψέμα. Η Αρμενία ΠΟΤΕ δεν ζήτησε από καμία κυβέρνηση να ακούσει το τηλέφωνο κανενός»", ανέφερε ο πρέσβης της Αρμενίας στη χώρα μας Τιγκράν Μκρτσιάν!

Άλλος ένας αποπροσανατολισμός! Θα τολμήσουν τελικά να πουν σε κάτι μια αλήθεια;

https://www.ieidiseis.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">