Recents in Beach

ΑΙΤΗΜΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΕΞ ΆΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ.


 ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ 

Κοινοβουλευτική Αναφορά κατέθεσε ο Βουλευτής Έβρου κι Επίτιμος Αρχηγός της Αστυνομίας, Αν.Δημοσχάκης, στο Υπουργείο Παιδείας διαβιβάζοντας την επιστολή νεοδιοριζόμενης εκπαιδευτικού σχετικά με την επερχόμενη διαδικασία ορκωμοσίας!

Συγκεκριμένα προβάλλεται το αίτημα να διεξαχθεί η διαδικασία ορκωμοσίας των μόνιμων εκπαιδευτικών εξ΄ αποστάσεως (με τηλεδιάσκεψη είτε στις κατά τόπους διευθύνσεις) για λόγους εξοικονόμησης πόρων.

Ακολουθεί αναλυτικά η Κοινοβουλευτική Αναφορά :  


ΠΡΟΣ :  ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΘΕΜΑ : ΑΙΤΗΜΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΕΞ ΆΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ 

Ο Βουλευτής Έβρου, Αναστάσιος Δημοσχάκης καταθέτει Κοινοβουλευτική Αναφορά προς το Υπουργείο Παιδείας για ενημέρωση & τυχόν ενέργειες διαβιβάζοντας την επιστολή της ………. 

Μέσω της επιστολής προβάλλεται το αίτημα να διεξαχθεί η διαδικασία ορκωμοσίας των νεοδιορισθέντων εκπαιδευτικών εξ΄ αποστάσεως (με τηλεδιάσκεψη είτε στις κατά τόπους διευθύνσεις) για λόγους εξοικονόμησης πόρων.

 

Ακολουθεί η επιστολή:

 

 

Θέμα: ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ-ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ 

Καλησπέρα σας κύριε Δημοσχάκη. 

Αναμένοντας την ανακοίνωση για το χρονικό διάστημα της ορκωμοσίας των μονίμων εκπαιδευτικών στις εκάστοτε πρωτοβάθμιες δια ζώσης, θα σας παρακαλούσα αν μπορείτε να εισηγηθείτε αν αυτό είναι εφικτό να γίνει εξ΄ αποστάσεως (με τηλεδιάσκεψη είτε στις κατά τόπους διευθύνσεις) καθώς η χιλιομετρική απόσταση Έβρου-  Ηλείας δεν είναι οικονομικά εφικτό να πραγματοποιηθεί δύο φορές μέσα στον ίδιο μήνα. Με εκτίμηση.  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">