Recents in Beach

Καμπάς για φράχτη στον Έβρο: Θυμίζει το φιάσκο Στεφανή

 


Μιλώντας σε τηλεόραση της Θράκης ο κ. Καμπάς αμφισβήτησε τη χρησιμότητά του και το παρομοίασε με το φιάσκο του φράχτη έμπνευσης Αλκιβιάδη Στεφανή, το οποίο κόστισε στο ελληνικό δημόσιο 500.000 ευρώ για να τεθεί τελικά σε αχρηστία.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Καμπάς είπε για τις δηλώσεις Μηταράκη:

«Είναι ένα χάιδεμα στα αυτιά κάποιον στην περιοχή ή στην Αθήνα ή σε περιοχές που δεν ξέρουν τι πραγματικά σημαίνει σύνορα στον Έβρο. Νομίζουν ότι φτιάχνοντας ένα φράχτη στην όχθη του ποταμού, θα λύσουν το πρόβλημα. Γιατί μιλάμε για την όχθη του ποταμού, και θέλουν να φράξουν αυτή την ώρα που τα σύνορα βρίσκονται εντός του ποταμού. Δεν μιλάμε για τα χερσαία σύνορα, όπου πράγματι χρειάζονται οι φράχτες.


Το να φτιάχνουμε φράχτη στην όχθη του ποταμού μου θυμίζει τους φράχτες που έλεγαν ότι θα φτιάξουν στα νησιά του Αιγαίου (εννοεί τον φράχτη έμπνευσης Αλκιβιάδη Στεφανή) και τους αγοράσαμε μάλιστα για να σταματάνε δήθεν τις βάρκες των προσφύγων και τελικά σαν θέμα και σαν προσπάθηα καταποντίστηκε.

Πρέπει να κοιτάξουμε σοβαρά το θέμα, να μιλήσουμε με την Ευρωπαϊκή Ένωση, να πιεστεί η Τουρκία και να καταλάβει και η ΕΕ ότι δεν είμαστε δεδομένοι».

Δείτε όλη τη συνέντευξη εδω:




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">