Recents in Beach

Οι υποκλοπές άρχισαν να ξηλώνουν το πουλόβερ του Μαξίμου…


 Η απόπειρα παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη ήταν το γεγονός που επέφερε καίριο πλήγμα στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό με την παραίτηση του γενικού του γραμματέα.

Γιώργος Καρελιάς 

Όσοι εξαρχής πίστευαν ότι οι παρακολουθήσεις δεν είναι απλή υπόθεση για να την «θάψουν» εύκολα η κυβέρνηση και τα φιλικά της μέσα ενημέρωσης δικαιώθηκαν μέσα σε ελάχιστες ημέρες.

Ο πιο στενός άνθρωπος του πρωθυπουργού, ο γενικός γραμματέας του Γρηγόρης Δημητριάδης, που είναι και συγγενής του, παραιτήθηκε. Το πρόσωπό του συνδέεται με αποκαλύψεις για εμπλοκή του με εταιρείες που έχουν σχέση με συστήματα παρακολούθησης

Φαίνεται ότι η απόπειρα παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη ήταν ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ που επέφερε καίριο πλήγμα στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό. Η μέχρι σήμερα επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη να σιωπά παίζοντας το ρόλο του Πόντιου Πιλάτου δεν απέδωσε.

Στο παρελθόν ανάλογες υποθέσεις παρακολουθήσεων οδήγησαν σε πτώσεις κυβερνήσεων και Ειδικά Δικαστήρια. Σήμερα μπορούμε να πούμε ότι το πουλόβερ του Μεγάρου Μαξίμου άρχισε να ξηλώνεται. Και θα δούμε τι θα απομείνει στην πορεία…

news247.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">