Recents in Beach

Τραγωδία στη Δράμα: Εντοπίστηκαν δύο άνδρες - Ένας χωρίς τις αισθήσεις του και ένας τραυματίας


 Τα άτομα που αγνοούνταν, εντοπίστηκαν στο όρος Φαλακρό, στη Δράμα, αλλά ένα από τα οποία είναι τραυματισμένο και ένα χωρίς τις αισθήσεις του.

Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας εντόπισαν στο όρος Φαλακρό, στη Δράμα, έναν άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του και έναν τραυματία κατά τη διάρκεια επιχείρησης διάσωσης τριών ατόμων, όπως έγινε γνωστό την Κυριακή (21/08).

Συγκεκριμένα, σε σχετική ανάρτηση στο Twitter, η Πυροσβεστική Υπηρεσία έγραψε: «Εντοπίστηκε άνδρας χωρίς αισθήσεις και ένας ακόμη άνδρας τραυματισμένος στην περιοχή Πύργοι του όρους Φαλακρού Δράμας, ενώ κινητοποιήθηκε Ε/Π του ΕΚΣΕΔ για τη διακομιδή τους».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τρίτος, ο οποίος φέρεται να είναι το άτομο που επικοινώνησε με το 112 και ενημέρωσε για το συμβάν, είναι καλά στην υγεία του. Τα εν λόγω άτομα έπαιρναν μέρος σε αγώνα ορεινού τρεξίματος 35 χιλιομέτρων, στο όρος Φαλακρό, με διαδρομή ανάμεσα σε καταφύγια, και πιθανολογείται ότι χτυπήθηκαν από κεραυνό.

Εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής: «Δύσκολη η επιχείρηση διάσωσης»

Πάντως, όπως δήλωσε την Κυριακή (21/08) ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής, Γιάννης Αρτοποιός, οι τρεις αγνοούμενοι θεωρείται ότι συμμετείχαν σε κάποιον βραδινό αγώνα δρόμου στο όρος Φαλακρό.

Μάλιστα, νωρίτερα, ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής τόνισε στην ΕΡΤ ότι η επιχείρηση είναι πολύ δύσκολη μιας και στην περιοχή επικρατούν άσχημες καιρικές συνθήκες.

Επισημαίνεται ότι είχε προηγηθεί μεγάλη βροχόπτωση και έντονη κεραυνική δραστηριότητα ενώ, πριν απο λίγη ώρα, κάπως βελτιώθηκαν οι καρικές συνθήκες και οι διασώστες συνεχίζουν με μεγαλύτερη ευχέρεια το έργο τους.

Τέλος, όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική Υπηρεσία μέσα από σχετική ανάρτηση στο Twitter, στην περιοχή επιχείρησαν 14 πυροσβέστες με πέντε οχήματα.

https://www.ieidiseis.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">