Recents in Beach

5 φθινοπωρινές μπλούζες που θα ανανεώσουν την γκαρνταρόμπα σου

 


Το φθινόπωρο έχει μπει δυναμικά και ίσως ήδη νιώθεις την ανάγκη να φρεσκάρεις την γκαρνταρόμπα σου με νέα κομμάτια. Εκεί που επιβάλλεται να γίνεις λίγο «σπάταλη» είναι οι γυναικείες μπλούζες και αυτό, γιατί υπάρχουν τόσα διαφορετικά στιλ! Αν κάνεις εικόνα τις επόμενες busy ημέρες σου είναι σίγουρο ότι έχεις ανάγκη από μια ποικιλία σε key-pieces. Εμείς σε αυτό το blogpost κάνουμε ένα αφιέρωμα στις 5 φθινοπωρινές μπλούζες που αξίζει να αποκτήσεις!

H off shoulder ή αλλιώς έξωμη μπλούζα αποκαλύπτει τους ώμους και αφήνει τα υπόλοιπα στη φαντασία. Αυτό το fashion item με την εκλεπτυσμένη σαγήνη μπορείς να το βρεις και στην cropped version, ενώ και οι δύο είναι αρκετά ευέλικτες για να πειραματιστείς με το look σου. Συνδύασε την off shoulder μπλούζα σου με ένα formal παντελόνι και δημιούργησε ένα ρομαντικό office look! 

Επόμενο key-buy είναι αναμφίβολα το wrap top. Η κρουαζέ μπλούζα είναι ένα από τα πιο θηλυκά κομμάτια που μπορείς να έχεις, αφού κάνει τη μέση σου να φαίνεται πιο λεπτή και αναδεικνύει το μπούστο ακόμα και εάν δεν είναι το δυνατό σου σημείο. Αν τα primary colors βρίσκονται ήδη στην γκαρνταρόμπα σου μη διστάσεις να επιλέξεις μία σε πιο fun χρώμα και να τη συνδυάσεις με ένα leather-look σορτς!

Το puff-sleeve trend είναι μία ακόμα τάση που πρέπει να υιοθετήσεις ειδικά αν θέλεις να κάνεις τους ώμους σου να φαίνονται λίγο πιο μεγάλοι και τη μέση σου πιο λεπτή. Φόρεσε την μπλούζα με τα φουσκωτά μανίκια με μία μίντι φούστα και δημιούργησε ένα θηλυκό look με επιρροές από την εποχή της Αναγέννησης.

Ίσως είναι το πιο δημοφιλές item από τα γυναικεία ρούχα χάρη στο σοφιστικέ του χαρακτήρα. Ο λόγος είναι για το περίφημο ζιβάγκο που με αυτό το extra ύφασμα στο λαιμό θα σε ζεστάνει τις πρώτες κρύες ημέρες του φθινοπώρου. Μπορεί να είναι σε χαλαρή γραμμή ή πιο στενό, μονόχρωμο ή με σχέδια, σε κάθε περίπτωση είναι πολύ κομψό και τέλειο για layering!

Η τελευταία που σου προτείνουμε χωρίς κανέναν ενδοιασμό, είναι η μπλούζα με το μανίκι νυχτερίδα. Και αυτό γιατί ταιριάζει σε όλους τους σωματότυπους, ενώ το στιλ της παραμένει διαχρονικό. Φόρεσέ τη με τα τζιν σου, με τις στενές σου φούστες και δημιούργησε σύνολα με έμπνευση από τα ‘80s. 

Με τόσες διαφορετικές τεχνοτροπίες στο design δεν είναι εύκολο να διαλέξεις τι πρέπει να αποκτήσεις. Εμείς σήμερα ελπίζουμε να στο κάναμε λίγο πιο εύκολο, για να ξεκινήσεις άμεσα τη δημιουργία της φθινοπωρινής σου shopping list! 




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">