Recents in Beach

Το ΑΚΚΕΛ ρωτάει τί διάολο κάνουν οι ΤΕΡΝΑ-κυβέρνηση κατά της κοινότητας του ΚΥΤ Φυλακίου


 Οι υπόγειες ενέργειες της κυβέρνησης Μητσιοτάκη και της εταιρίας ΤΕΡΝΑ («κολλητής» του Γεραπετρίτη) στην κοινωνία της κοινότητας όπου υπάρχει το ΚΥΤ Φυλακίου, αποκαλύπτονται και καταδικάζονται από τον πρόεδρο του ΑΚΚΕΛ, Βάκη Τσιομπανίδη, με την ακόλουθη δήλωσή του:

 

«Τις τελευταίες ημέρες αισθάνομαι έντονη απογοήτευση. Όπως και το μεγαλύτερο μέρος των πολιτών της Ορεστιάδας, του Έβρου και γενικότερα των Ελλήνων, όλοι αυτοί που δώσαμε μάχες για να αποτρέψουμε το έκτρωμα δημιουργίας Ισλαμικής πολιτείας στο Φυλάκιο του Έβρου. Σχετικά με την Ισλαμική πολιτεία που φτιάχνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη -Μηταράκη στο Φυλάκιο του Έβρου. Μαθαίνω πως στο πανηγύρι τού χωριού Φυλακίου ευχαρίστησαν την ΤΕΡΝΑ που φτιάχνει την δομή γιατί ήταν χορηγός της εκδήλωσης, όπως και τον υπεργολάβο γιατί τους έδωσε καθίσματα. Χθες διάβασα μια ανάρτηση του καλού δικηγόρου Πάρη Παπαδάκη πως ο σύλλογος "Αγία Σοφία" που ιδρύθηκε ώστε με διάφορες ενέργειες να σταματήσει την νέα δομή δέχθηκε δωρεά από την ΤΕΡΝΑ για ανέγερση εκκλησίας δίπλα στην υπερδομή Μηταράκη. Μαθαίνω για ανίερες κουμπαριές και τον υπεργολάβο να χορεύει καρσιλαμά. Μαθαίνω ξεφτιλίκια ανείπωτα. 

Νομίζω πως κάποιοι πρέπει να δώσουν εξηγήσεις και σε εμάς, που για να προασπίσουμε τα εθνικά μας συμφέροντα στην κυριολεξία δεν διστάσαμε να βάλουμε τα στήθια μας μπροστά στα μηχανήματα της  ΤΕΡΝΑ ώστε να αποτρέψουμε τους αλλοτρίων συμφερόντων εγκάθετους και βρεθήκαμε δαρμένοι από τους υπεργολάβους της ΤΕΡΝΑ (τώρα καταλαβαίνω γιατί κάποιος δεν ήθελε να έρθει μάρτυρας στο δικαστήριο) και φορτωμένοι ως υπόδικοι με τον μισό κώδικα της δικονομίας. Εμάς που συλληφθήκαμε με την διαδικασία του αυτοφώρου.

Προσωπικά απαιτώ κάποιες εξηγήσεις.... Και εύχομαι με όλη μου την καρδιά, όλα τα παραπάνω να είναι απλά ψέματα και όχι διαταγές της δημοτικής αρχής που ανήκει μέχρι το κόκκαλο στην κυβέρνηση Μητσοτάκη - Μηταράκη.

Και το κερασάκι στην τούρτα, μου έστειλε μήνυμα συγγενικό μου πρόσωπο να μου πει πόσο λάθος κάνω και πόσο μ@λάκας είμαι που πολεμάω μην γίνει ο Έβρος Ισλαμαμπάντ και θα έπρεπε να βγω να ζητήσω επίσημα να γίνουν άλλες 5-6 δομές ώστε να πάρουν αλλά 200 άτομα να καθαρίζουν και να φυλάνε τους λαθρομετανάστες και πως με αυτόν τον τρόπο εμποδίζω την ανάπτυξη του Έβρου..... Τα συμπεράσματα δικά σας».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">