Recents in Beach

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΞΕΝΑΓΟΥΣ - ΠΕΡΙΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟΥ

 


Ο Ιστορικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Διδυμοτείχου «Καστροπολίτες – Γνώση & Δράση» και η Δημοτική Βιβλιοθήκη Διδυμοτείχου, διοργανώνουν σεμινάρια εκμάθησης τοπικής ιστορίας για παιδιά Δημοτικού (Ε΄ και Στ΄ τάξη), Γυμνασίου και Λυκείου. 


Επιδίωξη των σεμιναρίων είναι η εκμάθηση της τοπικής μας ιστορίας, με σκοπό και στόχο τη δημιουργία μικρών ξεναγών – περιηγητών, οι οποίοι θα αποκομίσουν βασικές γνώσεις για την ιστορία και τις προσωπικότητες του Διδυμοτείχου, και θα είναι σε θέση να τις μεταλαμπαδεύσουν σε συγγενείς, γνωστούς και φίλους πραγματοποιώντας ξεναγήσεις στο κάστρο της πόλης.




Τα σεμινάρια θα γίνονται στο χώρο της νέας Δημοτικής Βιβλιοθήκης (πρώην χάνι Γιαρματζή - Διεύθυνση www.google.com/maps : Κέντρο Θρακικών μελετών Όθωνος 37-29, Διδυμότειχο 683 00). 


Η συμμετοχή στα σεμινάρια είναι δωρεάν και η έναρξή τους θα γίνει από την 1η Οκτωβρίου 2022. 


Δηλώστε συμμετοχή από 13 έως 23 Σεπτεμβρίου 2022 με μήνυμα στο fb ΚΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ-Γνώση και Δράση, στο email : kastropolites@gmail.com, αναγράφοντας τα παρακάτω στοιχεία : 


ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΠΑΙΔΙΟΥ 

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΓΟΝΕΑ - ΚΗΔΕΜΟΝΑ 

ΣΧΟΛΕΙΟ/ΤΑΞΗ 

ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΒΟΛΕΥΕΙ 

ΩΡΑ ΠΟΥ ΒΟΛΕΥΕΙ 

VIBER Ή MESSENGER ΓΟΝΕΑ-ΜΑΘΗΤΗ


 ή καθημερινά στο τηλέφωνο 6974570572 από τις 10:00π.μ. έως τις 13:00μ.μ. 


Προσδοκία των διοργανωτών είναι, στο τέλος της σχολικής χρονιάς οι μικροί μας μαθητές – περιηγητές να μας ξεναγήσουν επάνω στο κάστρο του Διδυμοτείχου παρουσία γονέων, συγγενών και φίλων.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">