Recents in Beach

Πάρις Κουρτζιδης για Μητσοτάκη: " Θα πέσει με το μαρτύριο της σταγόνας...". - "Θα αποκαλυφθεί σύντομα πόσο κάθαρμα είναι"

 


Ο Πρόεδρος του κόμματος ΕΛΑ του αειμνήστου Γιώργου Τραγκα κ. Πάρις Κουρτζιδης απάντησε σε σημερινή διαδικτυακή τοποθετηση του Ευάγγελου Αντωναρου στο Facebook, αναφορικά με την συνέντευξη Μητσοτάκη στην ΔΕΘ και τις ενδεχόμενες πρόωρες εκλογές.

Αναλυτικά το σχόλιο του : Ευάγγελε, επειδή δείχνεις να έχει πληροφόρηση, ας το πούμε ακριβώς τι συνέβη. Δεν δέχθηκε να παραιτηθεί όπως όφειλε και όπως του ζητήθηκε να πράξει στο όνομα της ομαλότητας. Για αυτό είπε ότι επισπεύδων δεν θα γίνω. Σε αυτούς απαντούσε... Το ζήτημα είναι ότι ο ίδιος εκτιμά πως όσο παραμένει, κερδίζει χρόνο και μπορεί να διατηρήσει έστω κι αυτή την όποια ομαλότητα φαίνεται να έχουμε, αλλά δεν έχουμε. Κι έτσι, δεν του έδωσαν χρόνο. Του είπαν αφού δεν θες να φύγεις όπως πρέπει, αν τολμήσεις να αλλάξεις εκλογικό νόμο ή και να προκηρύξεις εσύ εκλογές τώρα, τότε θα βγουν όλα κι ας μη μείνει τίποτα όρθιο στη χώρα, όχι μόνο στη ΝΔ και την πολιτική σκηνή.Ως εκ τούτο, από τη στιγμή που προσαρμόστηκε εν μέρει, θα τον ρίξουν με το μαρτύριο της σταγόνας και της ομαλότητας... Μέχρι να περάσει αυτό το διάστημα που είπες και να πέσει, αφού πρώτα η συντριπτική πλειοψηφία του λαού έχει διαπιστώσει ιδίοις όμμασι τι ακριβώς κουμάσι είναι! Πόσο μεγάλο κάθαρμα είναι, κυριολεκτικά! Όχι υβριστικά... Ή λόγω κομματικής αντιπαλότητας κλπ. Μόλις αποκαλυφθεί ότι είναι ο πολιτικός άρχων του παρακράτους και του υποκόσμου!.. Οσονούπω περισσότερα... Όχι μόνο περί παρακολουθήσεων... Δεν λέω θα βγουν κι αυτά κι άλλα πολλά... Αλλά και περί συμβολαίων θανάτου!.. Ακόμη και για το Μάτι!.. Όχι μόνο για δολοφονίες και απόπειρες και παραγγελίες κατά δημοσιογράφων - ερευνητών... Για να δούμε έτσι και ποιοι κάνουν το ξεκαθάρισμα στη νύχτα... Και γιατί... Με το αζημίωτο... Και με τι ανταλλάγματα που έχουν σχέση με καύσιμα και ενέργεια και τεράστια ταμεία... Αυτά για σήμερα! Καλή δύναμη σ' όλες και όλους! Υγεία και ευλογία! 🙏🙏🙏 #ΕΛΑ 🇬🇷🇨🇾✌️ #Ελληνικη_Ανατροπη 🇬🇷🇨🇾✌️


Η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου όπου μπορείτε να δείτε και το σχόλιο του προέδρου του ΕΛΑ Πάρι Κουρτζίδη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">