Recents in Beach

Πως να κάνετε για να κάνετε το γραφείο σας πιο αποτελεσματικό


 Ο σχεδιασμός γραφείων έχει να κάνει με τη δημιουργία ενός παραγωγικού και ευνοϊκού περιβάλλοντος εργασίας για τους υπαλλήλους σας. Ας δούμε τι μπορείτε να κάνετε για να κάνετε το γραφείο σας πιο αποτελεσματικό.


1. Βελτιώστε τον φωτισμό


Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να βελτιώσετε τον φωτισμό στο γραφείο σας. Ο κακός φωτισμός μπορεί να προκαλέσει καταπόνηση των ματιών, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε πονοκεφάλους και να δυσκολέψει τους εργαζόμενους να συγκεντρωθούν. Θα πρέπει επίσης να διασφαλίσετε ότι δεν υπάρχουν φωτεινά σημεία στις οθόνες των υπολογιστών ή άλλων ηλεκτρονικών συσκευών που θα μπορούσαν να προκαλέσουν δυσκολίες στην όραση και δυσφορία στους υπαλλήλους σας.


2. Επιλέξτε μια ανοιχτή διάταξη. 


Αυτό επιτρέπει σε όλους να βλέπουν ο ένας τον άλλον ενώ εργάζονται, γεγονός που συμβάλλει στην προώθηση της συνεργασίας μεταξύ των εργαζομένων. Δίνει επίσης στον διευθυντή μια εικόνα για το επίπεδο της εργασίας αλλά και το αντικείμενο πάνω στο οποίο εργάζεται ο καθένας ανά πάσα στιγμή, γεγονός που τον βοηθά να σχεδιάζει τα έργα πιο αποτελεσματικά και αποδοτικά.


3. Δημιουργήστε ιδιωτικούς χώρους


Εκτός από τη βελτίωση του φωτισμού στο γραφείο σας, θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να προσθέσετε ιδιωτικούς χώρους όπου οι εργαζόμενοι μπορούν να πηγαίνουν αν χρειάζονται λίγη ησυχία ή αν θέλουν απλώς να απομακρυνθούν για λίγο από το γραφείο τους. Αυτοί οι χώροι χρειάζεται να είναι λιτά διακοσμημένοι, χωρίς έντονα χρώματα ώστε να επιτρέπουν στους εργαζομένους να χαλαρώσουν για λίγο και συγκεντρωθούν πιο αποτελεσματικά στην εργασία τους. 


4. Παρέχετε χώρους ανάπαυσης


Θα πρέπει επίσης να εξετάσετε το ενδεχόμενο να παρέχετε άνετα έπιπλα γραφείου https://www.theodoridi.com/  και βιβλιοθήκες https://www.theodoridi.com/epipla-grafeiou/apothikeusi/vivliothikes/ για ανάπαυση στο χώρο εργασίας, ώστε οι εργαζόμενοι να μπορούν να χαλαρώνουν κατά τη διάρκεια του διαλείμματος ή του μεσημεριανού γεύματος. Αυτό θα τους επιτρέψει να χαλαρώσουν και θα τους δώσει χρόνο μακριά από τα γραφεία τους, ώστε να μην αποσπώνται από σκέψεις που σχετίζονται με τη δουλειά.


5. Προσθέστε φυτά και λουλούδια


Τα φυτά είναι εξαιρετικά για τη βελτίωση της ποιότητας του αέρα, επειδή βοηθούν στην απομάκρυνση ρύπων, όπως το διοξείδιο του άνθρακα, από τον αέρα. Επίσης, απελευθερώνουν οξυγόνο στον αέρα, ενώ σε αντάλλαγμα απορροφούν διοξείδιο του άνθρακα, γεγονός που τα καθιστά ιδανικά για γραφεία με ανεπαρκή συστήματα εξαερισμού, όπως αυτά που βρίσκονται σε μεγάλα κτίρια ή υπόγεια γκαράζ!


Υπάρχουν πολλές έρευνες που δείχνουν ότι ο τρόπος που εργαζόμαστε μπορεί να επηρεάσει την παραγωγικότητά μας. Κάποια από αυτά τα στοιχεία των ερευνών είναι προφανή - αν εργάζεστε σε ένα στενό, σκοτεινό γραφείο όπου επικρατεί φασαρία, θα είναι πιο δύσκολο να συγκεντρωθείτε στη δουλειά σας. Διαμορφώστε κατάλληλα τον εργασιακό σας χώρο και διασφαλίστε την ποιότητα της δουλειάς των εργαζομένων σας.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">