Recents in Beach

Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΕΒΡΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΤΑΝΓΚΟ!


 Σας καλούμε σε μια βραδιά που θα είναι αφιερωμένη στο τάνγκο, καθώς πρόκειται για ένα είδος χορού που έχει γνωρίσει μεγάλη απήχηση τα τελευταία χρόνια και έχει“αγκαλιαστεί” από πολλούς χορευτές. Απευθύνουμε πρόσκληση προς όλους τους συλλόγους μέλη μας και μη, να παρευρεθούν σε μία βραδιά υπερπαραγωγή, καθώς για 1η φορά θα χρησιμοποιηθεί ένα σημείο τοπόσημο, ένα κτίριο που αποτελεί “στολίδι” τόσο του Έβρου, όσο και ολόκληρης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης. Ο λόγος γίνεται για το Νομαρχείο καθώς εκεί θα ζήσετε μία βραδιά που σίγουρα θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη σας!


«ΒΡΑΔΙΑ ΤΑΝΓΚΟ»

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022 ώρα έναρξης 7.30 μμ.

Νομαρχείο (Φουαγιέ), Αλεξανδρούπολη


Ο χορός είναι έκφραση συναισθημάτων και το τάνγκο δεν είναι μόνο ένας χορός, αλλά είναι μία μορφή τέχνης, ένας ανεπτυγμένος πολιτισμός που αποτελείται από ποίηση, μουσική και χορό! Όλος ο χώρος του Νομαρχείου θα είναι “ντυμένος” με λουλούδια, θα υπάρχει έκθεση ρούχων τάνγκο από σχεδιάστρια, η οποία θα μας επισκεφθεί από την Αθήνα, ενώ θα υπάρχει και μπουφές στο χώρο με εδέσματα κατάλληλα για εκείνη τη βραδιά!


Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με ένα δωρεάν μάθημα τάνγκο αρχαρίων, που είστε όλοι καλεσμένοι να δοκιμάσετε! Το δωρεάν μάθημα χορού θα πραγματοποιηθεί από τον Γρηγόρη Σάκκη, ο οποίος θα έρθει από τα Γιάννενα για να μας γνωρίσει αυτόν τον υπέροχο χορό και έπειτα να πλημμυρίσει το χώρο του Νομαρχείου με μουσική τάνγκο! Το δωρεάν μάθημα τάγνκο θα πραγματοποιηθεί από τις 7:30 μμ. έως τις 8:30 μμ.


Το καλύτερο σας το αφήσαμε για το τέλος! Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με live μουσική τάνγκο από το Ωδείο Φαέθων και εκεί έρχεται η στιγμή που απλά θα αφεθούμε στη στιγμή!


Όλη η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με τη δυναμική υποστήριξη του Πολιτιστικού Χορευτικού Συλλόγου “Baila Conmigo”, ο οποίος θα βρίσκεται εκεί για να σας γνωρίσει και να σας μεταφέρει λίγη από την αγάπη του για το συγκεκριμένο χορό!


Ώρα προσέλευσης για την τάγνκο βραδιά ορίζεται στις 8:30 μμ. Επειδή η προσέλευση αναμένεται να είναι μεγάλη, καλό θα ήταν έως τις 9:00 μμ. να είστε όλοι στο χώρο, καθώς θα υπάρχουν και τραπεζοκαθίσματα.


Στη διάρκεια αυτής της μαγικής βραδιάς θα γίνει και κλήρωση δώρων:

2 δωροεπιταγές αξίας 50 ευρώ από το κατάστημα αθλητικών ειδών Αλεξανδρούπολης Runner Store

1 χειροποίητη φούστα τάνγκο από το κατάστημα Fabula

1 χειροποίητο μεταξωτό κόσμημα από το Μουσείο Τέχνης Μεταξιού

1 χειροποίητο μεταξωτό φουλάρι από το Μουσείο Τέχνης Μεταξιού

1 τραπέζι 4 ατόμων από το εστιατόριο Hovoli

2 μηνιαίες συνδρομές στον Πολιτιστικό Χορευτικό Σύλλογο Baila Conmigo


Διάρκεια εκδήλωσης: 4,5 ώρες (μαζί με το δωρεάν μάθημα χορού).


H είσοδος είναι ελεύθερη!

Θα υπάρχει η δυνατότητα οικονομικής ενίσχυσης του έργου της ΕΠΟΦΕ.


Σας περιμένουμε για να αφεθούμε στη στιγμή, να στροβιλιστουμε στη μαγεία αυτού του χορού που ενώνει απανταχού στον κόσμο, φίλους και θαυμαστές του!


Διοργάνωση: Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Έβρου [Ε.ΠΟ.Φ.Ε.]


Η πολιτιστική δράση τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης / Περιφερειακή Ενότητα Έβρου


Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ. της Ε.ΠΟ.Φ.Ε.


Ο Πρόεδρος

Κελεμίδης Δημήτρης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">