Recents in Beach

Η Ντόρα απειλεί...

 


Σε βαρύτατο ολίσθημα υπέπεσε η Ντόρα Μπακογιάννη καθώς μέσω της δημόσιας τηλεόρασης εκτόξευσε αυθαίρετες απειλές κατά... όποιου σπάσει το «απόρρητο» για το σκάνδαλο των υποκλοπών, υποτιμώντας ακόμα και τον κοινοβουλευτικό έλεγχο του σκανδάλου.


Η Ντόρα Μπακογιάννη υποστήριξε, ότι δεν θα βγουν όλα στο φως για το σκάνδαλο των υποκλοπών γιατί «όποιος θα τα πει πάει για κακούργημα. Αν  παραβιαστεί το απόρρητο θα πάνε 10 χρόνια φυλακή»,  είπε προσπαθώντας να προκαταλάβει την κοινή γνώμη εν όψει της πρεμιέρας της Εξεταστικής Επιτροπής για το σκάνδαλο των υποκλοπών. 

Η βουλευτής της ΝΔ, πέταξε το πυροτέχνημα περί δέκα χρόνων φυλακής, υποτιμώντας τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες και τον κοινοβουλευτικό έλεγχο. Και κυρίως ρίχνοντας στο καλάθι των αχρήστων τη γνώμη των έγκριτων νομικών και συνταγματολόγων που επισημαίνουν ότι δεν υφίσταται «απόρρητο» κατά τον κοινοβουλευτικό έλεγχο ενός μέγα σκανδάλου όπως αυτό των υποκλοπών και ότι ο πολιτικός και διοικητικός επικεφαλής της ΕΥΠ, Κυριάκος Μητσοτάκης, μπορεί να δώσει εντολή για άρση του απορρήτου...

avgi.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">