Recents in Beach

ΕΠΟΦΕ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 


Η ΕΠΟΦΕ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΤΑΝΓΚΟ ΣΤΟ ΝΟΜΑΡΧΕΙΟ!

 

Ένα όνειρο αληθινό ήταν η εκδήλωση που διοργάνωσε η Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Έβρου (Ε.ΠΟ.Φ.Ε.), την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022, στο φουαγιέ του Νομαρχείου στην Αλεξανδρούπολη! Η μοναδική και λαμπερή Βραδιά Τάνγκο αγκαλιάστηκε από πλήθος κόσμου, που τον καθένα ξεχωριστά ευχαριστούμε, καθώς όλοι μαζί δώσαμε “πνοή” και μετατράπηκε μία νύχτα, σε μία βραδιά υψηλής αισθητικής, που πραγματικά άφησε το δικό της αποτύπωμα σε αυτό το χώρο τοπόσημο!

Σας ευχαριστούμε θερμά, που όχι απλά πλημμυρίσατε αυτήν την εκδήλωση, αλλά μας τιμήσατε παρέα με φίλους σας, συγγενείς σας και μας εμπιστευτήκατε, καθώς για 1η φορά η ΕΠΟΦΕ διοργανώσαμε μία τέτοια πρωτοποριακή βραδιά.

Στο μάθημα χορού με το δάσκαλο χορού, Γρηγόρη Σάκκη συμμετείχε μεγάλος αριθμός ανθρώπων και μάθαμε τι θα πει τάνγκο, πως γίνονται τα πρώτα βήματα αλλά και πως είναι μια βραδιά milongas. Ευχαριστούμε πολύ τον δάσκαλο Γρηγόρη Σάκκη που ήρθε από τα Γιάννενα και υλοποίησε το δωρεάν μάθημα με μεγάλη επιτυχία και που “γέμισε” το Νομαρχείο στη συνέχεια με τις μουσικές του.

Ο πολιτιστικός και χορευτικός σύλλογος “Baila Conmigo” υπήρξε αρωγός σε όλη αυτήν την υπέρλαμπρη εκδήλωση και τους ευχαριστούμε επίσης πάρα πολύ.



Το Ωδείο ΦΑΕΘΩΝ με τους καθηγητές - Νικόλαο Κατσούλη, Απόστολο Κουγιουμτζή και Άγγελο Τσακμακά, που ξεκίνησαν με δύο κομμάτια τάνγκο την εκδήλωση και πραγματικά τους ευχαριστούμε πολύ για την παρουσία τους στην εκδήλωση μας.

Η εξαιρετική σχεδιάστρια μόδας, Φρόσω Σενδόνα, ήρθε από την Αθήνα για να εκθέσει τανγκοφορέματα και τανγκοφούστες για να ολοκληρωθεί η εικόνα εκείνης της βραδιάς.

Ο χώρος του Νομαρχείου άλλαξε στην κυριολεξία όψη, καθώς τα λουλούδια από το ανθοπωλείο “Blue Rose”, όχι απλά στόλισαν, αλλά “έντυσαν” και χρωμάτισαν το χώρο του φουαγιέ.

O μπουφές από το ζαχαροπλαστείο “Pasta Flora” έκλεψε τις εντυπώσεις, καθώς τα αλμυρά και τα γλυκά εδέσματα, όπως και τα αναψυκτικά ήταν “πόλος έλξης” για χορευτές και μη.

Ευχαριστούμε πολύ τους φωτογράφους που συνέδραμαν με τις υπέροχες λήψεις - Κωνσταντίνα Στεπανδού Γκαγιανέ, Ηλία Γρηγοριάδη και Κώστα Ορδομπουζάνη.

Συγχαρητήρια σε όλους όσους κέρδισαν στις κληρώσεις τα υπέροχα δώρα, που ήταν από τους εξαιρετικούς χορηγούς μας - Μουσείο Τέχνης Σουφλίου, κατάστημα αθλητικών ειδών Runner Store, εστιατόριο Hovoli, κατάστημα Fabula.



Ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς επικοινωνίας, την εφημερίδα Ελεύθερη Θράκη, τον τηλεοπτικό σταθμό ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ και τον ραδιοφωνικό σταθμό Μaximum fm.

Ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας όλους εσάς τους επίσημους προσκεκλημένους μας που μας τιμήσατε με την παρουσία σας - τον Βουλευτή Έβρου Χρήστο Δερμεντζόπουλο, τον π. Πρόεδρο Διευρυμένης Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ροδόπης-Έβρου Γεώργιο Μηνόπουλο, την π. Αντιδήμαρχο Ορεστιάδας Ουρανία Μαυρίδου, την Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων & Εκδηλώσεων της Περιφέρειας Aν. Μακεδονίας και Θράκης Κατερίνα Φωτιάδου.



Το πιο μεγάλο όμως “ευχαριστώ” το οφείλουμε σε όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας και βοηθήσατε ένα όνειρο να βγει αληθινό! Όπως ακριβώς τόνισε στην έναρξη και η γενική γραμματέας του φορέα μας Φένια Δούκογλου, που είχε την ιδέα και την υλοποίηση της βραδιάς «Είναι τόσο σημαντικό κάποια πράγματα από αυτά που έχεις οραματιστεί να γίνονται πραγματικότητα»!

Η πολιτιστική δράση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης – Περιφερειακής Ενότητας Έβρου.



Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ. της Ε.ΠΟ.Φ.Ε.


Ο Πρόεδρος

Κελεμίδης Δημήτρης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">