Recents in Beach

3 tips για να γίνετε expert στο layering

 




Οι καιρικές συνθήκες τόσο το φθινόπωρο όσο και το χειμώνα μπορεί να είναι εντελώς απρόβλεπτες και την μια στιγμή να έχει συννεφιά και παγωνιά, ενώ την άλλη ο ήλιος να λάμπει και εσείς να παίρνετε φωτιά κάτω από το ζεστό σας πουλόβερ. Την λύση σε αυτό το πρόβλημα έρχεται να δώσει το layering, αποτελώντας το απόλυτο fashion trend αυτής της περιόδου. Τα ρούχα σε στρώσεις είναι ιδιαίτερα πρακτικά, καθώς σας βοηθούν να είστε πάντα προετοιμασμένη ανεξαρτήτως των καιρικών συνθηκών και να παραμένετε στιλάτη δημιουργώντας τα πιο εντυπωσιακά looks εύκολα και γρήγορα. Αν δεν ξέρετε πως να πετύχετε το τέλειο layered look παρακάτω θα βρείτε 3 tips που θα σας βοηθήσουν. 

Παίξτε με τα πανωφόρια 

Όταν σκέφτεστε layering σίγουρα το μυαλό σας πηγαίνει στα πανωφόρια και σε χιλιάδες τρόπους με τους οποίους μπορείτε να τα συνδυάσετε. Ένα teddy bomber jacket ή ένα μακρύ παλτό πάνω από φούτερ και φόρμες μπορεί να δημιουργήσει ένα απόλυτα stylish on-the-go look, το οποίο θα ολοκληρώσετε με τα αγαπημένα σας sneakers. Φυσικά όταν οι θερμοκρασίες αρχίζουν να πέφτουν ακόμη περισσότερο μπορείτε να διπλασιάσετε τα πανωφόρια σας φορώντας μέσα από το παλτό ή το jacket σας ζακέτες γυναικείες πλεκτές ή γιλέκα. Αυτό το outfit με στρώσεις όχι μόνο δίνει χαρακτήρα στο ντύσιμό σας αλλά σας παρέχει την ευελιξία να βγάλετε το πιο χοντρό πανωφόρι σε περίπτωση που ζεσταθείτε αναδεικνύοντας αμέσως και τα υπόλοιπα fashion pieces του look σας. 

Πείτε ναι στην μονοχρωμία  

Ακόμη και αν λατρεύετε τον συνδυασμό χρωμάτων στο ντύσιμό σας η μονοχρωμία είναι ένας πολύ εύκολος τρόπος να έχετε ένα τέλειο ντύσιμο με layering αν δεν είστε ήδη expert σε αυτό το fashion trend ή αν δεν το έχετε επιχειρήσει ποτέ ξανά. Συνδυάστε το αγαπημένο σας παντελόνι με ένα πουλόβερ στο ίδιο χρώμα ή επιλέξτε ένα απλό πλεκτό φόρεμα και τοποθετήστε από πάνω ένα duster cardigan σε κοντινή ή ίδια απόχρωση. Ολοκληρώστε το look με ψηλές μπότες που φυσικά δεν θα ξεφεύγουν χρωματικά και μην διστάσετε να φορέσετε λευκά γυναικεία πουκάμισα ως βάση του layering καμβά σας. Εφόσον είναι τα μόνα που θα σπάνε την μονοχρωμία θα δώσουν ένα πολύ ενδιαφέρον στοιχείο στο ντύσιμό σας!

Επιλέξτε ένα statement piece για το outfit σας

Αν επιλέξετε περισσότερα από ένα statement κομμάτια το ντύσιμό σας θα μοιάζει χαοτικό και θα χάσει την δυναμική του για αυτό θα σας συμβουλεύαμε να επενδύσετε σε ένα κεντρικό, πρωτότυπο κομμάτι στο outfit σας και στην συνέχεια να το πλαισιώσετε με άλλα πιο διακριτικά ρούχα. Αναζητήστε χοντρά πουλόβερ, εντυπωσιακά παλτό ή ιδιαίτερα, ζεστά κασκόλ ώστε να αποτελέσουν τα key pieces του look σας. Μπορείτε να τα φορέσετε πάνω από πουκάμισα, ελαφριά ζιβάγκο ή ακόμη και κάτω από ένα γιλέκο δημιουργώντας ένα πολύ ενδιαφέρον look. Παίξτε με τις υφές και τα μοτίβα αλλά έχετε στον νου σας ότι ο πρωταγωνιστής του ντυσίματός σας πρέπει να είναι ένας!


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">