Recents in Beach

ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ


 ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ

Κοινοβουλευτική Αναφορά κατέθεσε ο Βουλευτής Έβρου κι Επίτιμος Αρχηγός της Αστυνομίας, Αν.Δημοσχάκης προς το Υπουργείο Οικονομικών και το Υπουργείο Εργασίας διαβιβάζοντας την επιστολή του Κεντρικού Συλλόγου Πολύτεκνων Γονέων Νομού Έβρου «Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΩΤΗΡ».  

Στο επίκεντρο της επιστολής βρίσκονται οι ευχαριστίες του συλλόγου για μια σειρά από ευνοϊκά μέτρα για τις πολύτεκνες οικογένειες γενικά που έχει λάβει η Κυβέρνηση, καθώς επίσης και το επίκαιρο αίτημα της διεύρυνσης των κριτηρίων για το επίδομα θέρμανσης ώστε να επωφεληθεί μεγαλύτερη μερίδα πολιτών.

Ακολουθεί η Αναφορά:

ΘΕΜΑ : ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Ο Βουλευτής Έβρου, Αναστάσιος Δημοσχάκης καταθέτει Κοινοβουλευτική Αναφορά προς το Υπουργείο Οικονομικών και το Υπουργείο Εργασίας για ενημέρωση και τυχόν λοιπές ενέργειες λόγω αρμοδιότητας την επιστολή του Κεντρικού Συλλόγου Πολύτεκνων Γονέων Νομού Έβρου «Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΩΤΗΡ».

Μέσω της επιστολής η Διοίκηση και τα μέλη του συλλόγου εκφράζουν τις ευχαριστίες για τα μέτρα στήριξης που έλαβε η Κυβέρνηση για τις πολύτεκνες οικογένειες γενικά, ενώ παράλληλα διατυπώνεται το επίκαιρο αίτημα διεύρυνσης των κριτηρίων χορήγησης του επιδόματος θέρμανσης προκειμένου να ευνοηθεί μεγαλύτερο ποσοστό πολιτών σε μια αντίξοη οικονομικά συγκυρία.

 

Ακολουθεί η επιστολή των Συλλόγου Πολύτεκνων Γονέων Νομού Έβρου:


https://www.dimoschakis.gr/wp-content/uploads/2022/10/ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ-ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ.docx 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">