Recents in Beach

Ξεδιαντροπιά...


Η πρόθεση της Νέας Δημοκρατίας να κρατήσει απόρρητο το πόρισμα της Εξεταστικής για τις υποκλοπές είναι μια ξεδιαντροπιά και μόνο.

Κανένας λόγος εθνικής ασφάλειας δεν συντρέχει για να κρατηθεί μυστικό αυτό το πόρισμα, που θα είναι, άλλωστε, πόρισμα της Ν.Δ. Από... αυτή την Επιτροπή ελάχιστα πράγματα ήρθαν στο φως.

Βασικοί μάρτυρες αποκλείστηκαν, ενώ όσοι προσήλθαν επικαλέστηκαν το απόρρητο. Τι προστατεύει λοιπόν η μυστικότητα του πορίσματος; Τον Κοντολέοντα, που αρνήθηκε να πει οτιδήποτε; Ή τα στοιχεία της παρακολούθησης Ανδρουλάκη, που καταστράφηκαν;

Διά της μυστικότητας η Ν.Δ. προσπαθεί απλώς να προστατεύσει τα υπολείμματα της αξιοπρέπειά της. Γιατί η γραμμή της είναι ότι τίποτα το επιλήψιμο δεν έχει συμβεί: όλα ήταν νόμιμα και επιβεβλημένα για το καλό της χώρας - ασχέτως αν δεν έχουμε ιδέα τι ακριβώς έγινε και ασχέτως αν αποκεφαλίστηκαν ο διοικητής της ΕΥΠ και ο στενότερος συνεργάτης του πρωθυπουργού.

Και ξέρει ότι αν δημοσιοποιήσει τέτοιο πόρισμα, θα γελοιοποιηθεί πλήρως. Την ώρα μάλιστα που όλη η Ευρώπη ασχολείται με τις υποκλοπές στην Ελλάδα και μια Επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου έρχεται για να δει τους μάρτυρες που η Ν.Δ. έκρυψε από την εξεταστική.

Προτιμά λοιπόν να κουκουλωθεί και η ίδια μαζί με το σκάνδαλο, επικαλούμενη κάποιους λόγους εθνικής ασφαλείας Ασχέτως αν αυτό είναι ακόμα μεγαλύτερη γελοιοποίηση. Και ασχέτως αν ο πρώτος που γελοιοποιείται είναι ο ίδιος ο Μητσοτάκης, ο οποίος έσπευσε να δηλώσει «όλα στο φως»...

ΑΥΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">