Recents in Beach

Σημάδια που δείχνουν ότι πρέπει να μετακομίσετε


 Είναι δύσκολο να μετακομίζετε από το σπίτι που φτιάξατε με τόσο κόπο. Ίσως να σας φαινόταν ιδανική αυτή η αγορά σπιτιού στην Κηφισιά ή αυτή η αγορά σπιτιού στο Χαλάνδρι, ή οπουδήποτε αλλού, αλλά πλέον αυτό το σπίτι δεν σας καλύπτει. Να κάποια σημάδια που δείχνουν ότι έχει έρθει η ώρα να μετακομίσετε.


Διαρκείς ζημιές


Μήπως το σπίτι σας έχει διαρκώς προβλήματα; Μήπως έχουν οι τοίχοι πάντα ρωγμές; Μήπως χαλάνε πάντα τα υδραυλικά; Μήπως πάντα στάζει το ταβάνι;  Αυτά τα προβλήματα μπορεί να εμφανιστούν σε όλα τα σπίτια, αλλά αν δεν σταματάνε με τίποτα, παρά τις προσπάθειές σας να αποκαταστήσετε τις ζημιές, μάλλον έχει έρθει η στιγμή να αποχαιρετήσετε αυτό το σπίτι.


Δύσκολοι γείτονες


Πάντα υπάρχουν ενοχλητικοί γείτονες, αλλά καμιά φορά η κατάσταση γίνεται ανυπόφορη! Αν οι γείτονές σας έχουν αρχίσει να σας κάνουν την καθημερινότητα δύσκολη, με το πόσο ανακατεύονται στις δουλειές σας, με το πόση όρεξη έχουν πάντα να τσακωθούν μαζί σας ή με τα διαρκή τους παράπονα ότι δεν κάνετε αρκετή ησυχία, ίσως έχει έρθει η ώρα να αλλάξετε γειτονιά.


Δεν υπάρχει αρκετός χώρος


Όσο περνάει ο καιρός, αλλάζουν και οι ανάγκες σας. Ίσως χρειάζεστε ένα σπίτι με επιπλέον δωμάτια, για να έχετε το δικό σας γραφείο. Ίσως να έχει μεγαλώσει η οικογένεια σας και να χρειάζεστε μεγαλύτερο σπίτι για να βολευτούν όλα τα μέλη της. Ίσως πάλι, να έχετε αποκτήσει κατοικίδια και να χρειάζονται περισσότερο χώρο για να μην ασφυκτιούν. Αν ισχύει κάτι από τα παραπάνω, μάλλον πρέπει να σκεφτείτε το ενδεχόμενο να μετακομίσετε.


Είστε μακριά από την δουλειά


Το να μένετε μακριά από την δουλειά σας, είναι μεγάλο μειονέκτημα. Αναγκάζεστε να σπαταλάτε πολλές ώρες σε διαδρομές με το αμάξι ή με τα μέσα μεταφοράς και πάντα φτάνετε στην δουλειά και γυρνάτε σπίτι εντελώς εξαντλημένοι. Αν αυτό ισχύει στην περίπτωσή σας, ίσως χρειάζεται να αλλάξετε σπίτι και να μεταφερθείτε κάπου πιο κοντά στον χώρο εργασίας σας.


Δεν σας αρέσει η περιοχή


Ίσως κάποτε να σας άρεσε η περιοχή που επιλέξατε να μείνετε, αλλά δεν σας αρέσει πια. Μπορεί να φταίει που δεν έχει τα μαγαζιά που θέλετε ή που δεν έχει αρκετά πάρκα, ή που δεν είναι εύκολη η μετακίνηση σε άλλες περιοχές με τα μέσα μεταφοράς. Όποιος και να είναι ο λόγος, αν η περιοχή που μένετε δεν καλύπτει πλέον τις ανάγκες σας, είναι πιθανό να χρειάζεται να μετακομίσετε κάπου αλλού.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">