Recents in Beach

Επιμένει ο Τσίπρας στα ενεργειακά και μέσω Φαραντούρη...

 


Την ευκαιρία να δώσει συνέχεια στις επιθέσεις του στην κυβέρνηση για το ζήτημα της ενεργειακής ακρίβειας θα έχει σήμερα Δευτέρα ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος είναι ακόμα συγκλονισμένος από την απώλεια του στενού του συνεργάτη Αλέξανδρου Νικολαΐδη, στην κηδεία του οποίου έδωσε το παρών το Σάββατο στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, όπου εκφώνησε κι επικήδειο.


Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης... επέστρεψε, μάλιστα, στην οικογένεια του Αλέξανδρου την Ολυμπιακή Δάδα από το Σίδνεϊ που του είχε χαρίσει, ζητώντας να μπει κι αυτή στη δημοπρασία μαζί με τα μετάλλια του Ολυμπιονίκη.

Στο μεταξύ, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία θα είναι ένας εκ των ομιλητών στην παρουσίαση του βιβλίου του συμβούλου του επί των ενεργειακών, του καθηγητή του Πανεπιστημίου Πειραιώς Νικόλα Φαραντούρη, «Η ενεργειακή κρίση στην Ελλάδα» (εκδόσεις Παπαζήση), το οποίο άλλωστε έχει προλογίσει.

Η παρουσίαση θα λάβει χώρα στο roof garden του ξενοδοχείου «Olympias» (Αθηνάς 57, στις 18.00).

Από εκεί και πέρα, μπορεί η εσωκομματική αντιπολίτευση να μιλά για «φαντασιακό μεσαίο χώρο» στον οποίο απευθύνεται ο Αλέξης Τσίπρας, ο ίδιος ωστόσο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία και οι πιο άμεσοι συνεργάτες εμπιστοσύνης του έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα πως σε αυτόν ακριβώς πρέπει να απευθυνθούν για να κερδίσουν τις εκλογές.

Στη μεσαία τάξη απευθύνθηκε στη ΔΕΘ, απολογούμενος εν μέρει και για τα κυβερνητικά του πεπραγμένα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σε αυτή απευθύνθηκε την Παρασκευή στη Βουλή στη συζήτηση της επίκαιρης ερώτησής του στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την ακρίβεια και την αισχροκέρδεια, σε αυτή θα απευθυνθεί και το ερχόμενο Σάββατο από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής.

Γι’ αυτό και η ενόχληση είναι μεγάλη στον έβδομο όροφο των γραφείων της πλατείας Κουμουνδούρου από τα συνεχιζόμενα «αυτογκόλ» βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ.

Το επεισόδιο του Παύλου Πολάκη στη Βουλή με τον Άδωνι Γεωργιάδη και την Σοφία Σακοράφα, το «πώς αισθάνεσαι που είσαι στο κόμμα των παιδεραστών» της Άννας Βαγενά στον Μάξιμο Χαρακόπουλο, το hashtag «ΝΔ παιδεραστές» που χρησιμοποίησε ο Χάρης Μαμουλάκης και η επιμονή του Παναγιώτη Κουρουμπλή να αποκαλεί δολοφόνους τους βουλευτές της ΝΔ για τη διαχείριση της πανδημίας δεν βοηθούν στην εμπέδωση ενός πιο μετριοπαθούς λόγου, που καλλιεργεί το τελευταίο χρονικό διάστημα ο κ. Τσίπρας...

Γιάννης Συμεωνίδης

cnn.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">