Recents in Beach

Συνέλαβαν τον πρόεδρο του σωματείου ''ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ'' κ. Γιάννη Φραγγίδη κατά την κινητοποίηση ενάντια στον απεργοσπαστικό μηχανισμό (ΦΩΤΟ).


Στη σύλληψη του προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων της «Μαλαματίνα» και προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Εμφιαλωμένα Ποτά, Γιάννη Φραγγίδη, προχώρησε η αστυνομία, κατ’ εντολή της εργοδοσίας. Η αστυνομία με βία προσπαθεί να ανοίξει το δρόμο για να περάσουν οι απεργοσπάστες.


Οι απεργοί από το πρωί πραγματοποιούν κινητοποίηση στην είσοδο του δρόμου που οδηγεί στο εργοστάσιο, αντιδρώντας στην είσοδο απεργοσπαστικού μηχανισμού στο εργοστάσιο. Στο πλευρό των απεργών βρίσκονται και εργαζόμενοι από άλλους κλάδους εκφράζοντας την αλληλεγγύη τους. Με συνθήματα όπως «Ντροπή και αίσχος στους απεργοσπάστες» και «Η εργατιά παλεύει και θα νικήσει» οι εργαζόμενοι παραμένουν στο σημείο διαδηλώνοντας.


Οι εργαζόμενοι της «Μαλαματίνα» συνεχίζουν τον πολυήμερο απεργιακό αγώνα τους απαιτώντας την ανάκληση όλων των απολύσεων και την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">