Recents in Beach

Βολές βαρέων όπλων και καταστροφές άχρηστων πυρομαχικών

 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Η ΧΙΙ Μηχανοκίνητη Μεραρχία Πεζικού «ΕΒΡΟΥ» ανακοινώνει ότι, από τη  Δευτέρα 31 Οκτωβρίου μέχρι και την Τετάρτη 02 Νοεμβρίου 2022 από 08:00  έως 21:00, και την Πέμπτη 03 Νοεμβρίου 2022 από 08:00 έως 18:00, πρόκειται  να πραγματοποιηθούν βολές βαρέων όπλων πεζικού, στο Πεδίο Ασκήσεων – 

Πεδίο Βολής «ΑΕΤΟΣ». 

Επικίνδυνη περιοχή χαρακτηρίζεται αυτή που περικλείεται από τα σημεία : Λατομεία ΜΑΚΡΗΣ 

Ύψωμα ΚΑΖΑΝΙΑ 

Ύψωμα ΚΟΡΑΚΑΣ  

Ερείπια ΑΛΙΚΗΣ  

Ύψωμα ΟΥΡΑΝΟΣ 

Στην παραπάνω περιοχή απαγορεύεται κάθε κίνηση, ή παραμονή ατόμων,  οχημάτων και ζώων κατά την ώρα των βολών, για αποφυγή ατυχημάτων. 

Βλήματα μη εκραγέντα, που τυχόν εντοπίζονται, να μη μετακινούνται και να  ειδοποιείται αμέσως η πλησιέστερη στρατιωτική, πολιτική, ή αστυνομική αρχή. 

  

ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

ΧΙΙ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΗ ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΠΕΖΙΚΟΥ 

«ΕΒΡΟΥ» 

Αλεξανδρούπολη, 19 Οκτωβρίου 2022 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Η ΧΙΙ Μηχανοκίνητη Μεραρχία Πεζικού «ΕΒΡΟΥ» ανακοινώνει ότι από τη  Δευτέρα 24 μέχρι και την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022, από τη Δευτέρα 28  Νοεμβρίου μέχρι και την Παρασκευή 02 Δεκεμβρίου 2022, Από τη Δευτέρα 05  μέχρι και την Παρασκευή 09 Δεκεμβρίου 2022 και από τη Δευτέρα 12 μέχρι  και την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022, από 08:00 έως 14:00, πρόκειται να  πραγματοποιηθούν καταστροφές άχρηστων – απαξιωμένων πυρομαχικών, στο  Πεδίο Ασκήσεων - Βολής «ΑΕΤΟΣ». 

Επικίνδυνη περιοχή χαρακτηρίζεται αυτή που περικλείεται από τα σημεία : Λατομεία ΜΑΚΡΗΣ 

Ύψωμα ΚΑΖΑΝΙΑ 

Ύψωμα ΚΟΡΑΚΑΣ  

Ερείπια ΑΛΙΚΗΣ  

Ύψωμα ΟΥΡΑΝΟΣ 

Στην παραπάνω περιοχή απαγορεύεται κάθε κίνηση ή παραμονή ατόμων,  οχημάτων και ζώων κατά την ώρα των βολών, για αποφυγή ατυχημάτων. 

Βλήματα μη εκραγέντα, που τυχόν εντοπίζονται, να μη μετακινούνται και να  ειδοποιείται αμέσως η πλησιέστερη στρατιωτική, πολιτική ή αστυνομική αρχή. 

  

 ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">