Recents in Beach

Κάντε την γκαρσονιέρα σας να μοιάζει πιο ευρύχωρη: 3 χρήσιμα tips

 


Ποιος είπε ότι επειδή ο χώρος του σπιτιού σας είναι περιορισμένος αυτό σημαίνει πως δεν μπορεί η γκαρσονιέρα σας να είναι όμορφα διακοσμημένη και περιποιημένη; Η κατάλληλη διακόσμηση του κάθε χώρου είναι must και εμείς μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι είναι εφικτό ακόμη και να κάνετε το σπίτι σας να μοιάζει μεγαλύτερο εφαρμόζοντας απλώς ορισμένα χρήσιμα decoration tips που θα βρείτε παρακάτω. Δοκιμάστε τα και δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας! 

Πείτε όχι στις σκούρες αποχρώσεις 

Ίσως λατρεύετε τους σκούρους τόνους και τον μινιμαλισμό που αποπνέουν οι μαύρες, γκρι, μπορντό ή καφέ αποχρώσεις ωστόσο αποφύγετε να τις εφαρμόσετε σε μεγάλες επιφάνειες όπως τοίχους, ογκώδη έπιπλα, κουρτίνες και στόρια https://www.tsarouhis.gr/17-%CF%83%CF%85%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%83%CE%BA%CE%B9%CE%AC%CF%83%CE%B5%CF%89%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82 καθώς κάνουν τον χώρο σας να φαίνεται μικρότερος από ότι είναι στην πραγματικότητα δημιουργώντας μια μουντή ατμόσφαιρα. Σας προτείνουμε να προτιμήστε ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις, π.χ. μπεζ ή λευκό, οι οποίες αντανακλούν του φως και δημιουργούν την ψευδαίσθηση ενός μεγαλύτερου δωματίου. 

Επιλέξτε έξυπνα έπιπλα

Ακόμη και αν αποφεύγετε να γεμίζετε το σπίτι σας με διακοσμητικά και έπιπλα που δεν σας χρειάζονται, τα περισσότερα βασικά έπιπλα π.χ. κρεβάτια, καναπέδες, κουζίνα, καταλαμβάνουν πολύ χώρο. Γιατί λοιπόν να μην κινηθείτε έξυπνα και να επιλέξετε εργονομικά έπιπλα τα οποία πέρα από την λειτουργικότητά τους έχουν υπέροχο design και εξοικονομούν χώρο στην γκαρσονιέρα σας; Αναζητήστε καναπέδες – κρεβάτια, βιβλιοθήκες – ντουλάπες, κουζίνες με ενσωματωμένα ντουλάπια, γραφεία με ενσωματωμένες βιβλιοθήκες και πολλά άλλα πολυχρηστικά έπιπλα που θα σας λύσουν τα χέρια! 

Επενδύστε στο φυσικό φως 

Το φυσικό φως είναι πολύ σημαντικό για κάθε χώρο καθώς όχι μόνο τονώνει την διάθεσή σας και σας δίνει ενέργεια αλλά κάνει κάθε δωμάτιο να μοιάζει πιο ευρύχωρο και ευχάριστο. Εξασφαλίστε περισσότερο φυσικό φως για την γκαρσονιέρα σας αντικαθιστώντας τις παλιές, βαριές κουρτίνες σας με διαφανείς κουρτίνες τις οποίες θα συνδυάσετε με ταιριαστά κουρτινόξυλα https://www.tsarouhis.gr/content/9-%CE%9A%CE%BF%CF%85%CF%81%CF%84%CE%B9%CE%BD%CF%8C%CE%BE%CF%85%CE%BB%CE%B1 , επενδύοντας σε μεταλλικά διακοσμητικά που αντανακλούν το φως και τοποθετώντας καθρέφτες που ‘ανοίγουν΄ τον χώρο και επίσης συμβάλλουν στην ροή του φωτός. Αν πάλι θεωρείτε πως το φυσικό φως δεν είναι αρκετό ώστε να κάνει την γκαρσονιέρα σας να μοιάζει με παλάτι, παίξτε με διάφορες πηγές τεχνητού φωτισμού, όπως φωτιστικά δαπέδου, κρυφούς φωτισμούς, επιτραπέζια λαμπατέρ, κρεμαστά φωτάκια και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. 

Μην διστάσετε να πειραματιστείτε με την διακόσμηση του σπιτιού σας, το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει!


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">