Recents in Beach

Η Νεκταρία Αγγελάκη ”Στο Κόκκινο” 91,4 fm για την «Μαλαματίνα» : ''Δεν πρόκειται για πρόγραμμα επένδυσης, αλλά κοινώς για πλιάτσικο.'' (Βίντεο)

 


Η γνωστή Νομικός (Εργατολόγος- Δημοσιολόγος) και μέλος της Ν.Ε. Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. κ. Νεκταρία-Ελευθερία Αγγελάκη παραχώρησε σήμερα (2/11) συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό ”Στο Κόκκινο” 91,4 fm και στον Δημοσιογράφο Απόστολο Λυκεσά αναφορικά με τις δικαστικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών στην «Μαλαματίνα», με τις απεργίες των εργαζομένων του Σωματείου και τα αυθαίρετα μέσα που χρησιμοποιεί η εργοδοσία της εταιρίας, μέσω απεργοσπαστικών μηχανισμών.

Η κυρία Αγγελάκη έθεσε την νομική διάσταση όλων των αντεργατικών εργαλείων που χρησιμοποιεί η διοίκηση της εταιρίας με την υψηλή κάλυψη της κυβέρνησης Μητσοτάκη, ενώ περιέγραψε εκτενώς όλα τα χθεσινά δικαστικά γεγονότα δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

''Δεν πρόκειται για πρόγραμμα επένδυσης, αλλά κοινώς για πλιάτσικο. Η νέα διοίκηση της εταιρείας «Μαλαματίνα» ομολόγησε μέσω της μάρτυρός της ότι οι εργαζόμενοι και οι συμβάσεις τους μεταφέρθηκαν στη νέα εταιρεία βάσει της συμφωνίας εξυγίανσης". 

Στο παρακάτω Link μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη την Ραδιοφωνική συνέντευξη της κ. Αγγελάκη ”Στο Κόκκινο” 91,4 fm:



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">