Recents in Beach

Η Νεκταρία Αγγελάκη στην Κουζίνα του Κόσμου : ''Απέναντι στην αισχροκέρδεια του καθεστώτος Μητσοτάκη, η απάντηση είναι η αλληλεγγύη.'' (Φωτο-Βίντεο)

 


Η γνωστή Εργατολόγος και Μέλος της Ν.Ε. Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. κ. Νεκταρία-Ελευθερία Αγγελάκη επισκέφθηκε χθες Παρασκευή (11/11) τον εθελοντικό χώρο προσφοράς και αλληλεγγύης ''Κουζίνα του Κόσμου'', στην περιοχή του Επταπυργίου-Θεσσαλονίκης.


Εκεί αφού παρέδωσε ορισμένα τρόφιμα για συνδρομή και βοήθεια, στο δύσκολο αλλά ταυτόχρονα πολύτιμο εθελοντικό έργο των εθελοντών της ''Κουζίνας του Κόσμου'' η κυρία Αγγελάκη συνομίλησε και ενημερώθηκε από τους Εθελοντές και έναν εκ των υπεύθυνων λειτουργίας της μονάδας κ. Στέφανο Θωμαΐδη για το καθημερινό έργο της ''Κουζίνας του Κόσμου'', τον πολλαπλασιασμό δυστυχώς των απλών συμπολιτών μας που φτάνουν καθημερινά όλο και πιο πολλοί στον χώρο για να ζητήσουν λίγα τρόφιμα και το πώς αυτή η κατάσταση επιδεινώνεται σχεδόν καθημερινά, αλλά και για την σταθερή και αμετακίνητη πολύτιμη βοήθεια των εθελοντών με καθαρά δική τους προσωπική προσφορά και δράση.



Η κυρία Νεκταρία Αγγελάκη αφού συνεχάρη όλη την ομάδα των εθελοντών, για το εξαιρετικά πολύτιμο καθημερινό εθελοντικό τους έργο δήλωσε χαρακτηριστικά ότι: 
''Απέναντι στην αισχροκέρδεια του καθεστώτος Μητσοτάκη, η απάντηση είναι η αλληλεγγύη.''














Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">